Begijnhuisje: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Pagina aangemaakt: "Het '''Begijnhuisje''' is een woning van 1 of 2 begijnen in de 17e eeuw met tuintje. In het Begijnhuisje wordt een beeld opgehangen van de leefwereld van de vroegere b..."
 
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
Het '''Begijnhuisje''' is een woning van 1 of 2 begijnen in de 17e eeuw met tuintje. In het Begijnhuisje wordt een beeld opgehangen van de leefwereld van de vroegere begijnengemeenschap. Het museum "Begijnhuisje" maakt deel uit van het [[Begijnhof Ten Wijngaerde|Brugs Begijnhof]].
Het museum '''Begijnhuisje''' maakt deel uit van het [[Brugge|Brugs]] [[Begijnhof Ten Wijngaerde|Begijnhof]]. Het Begijnhuisje is een woning van 1 of 2 begijnen in de 17e eeuw met tuintje. In het Begijnhuisje wordt een beeld opgehangen van de leefwereld van de vroegere begijnengemeenschap.
De kerk is gedeeltelijk toegankelijk.
De kerk is gedeeltelijk toegankelijk.



Versie van 13 nov 2007 18:14

Het museum Begijnhuisje maakt deel uit van het Brugs Begijnhof. Het Begijnhuisje is een woning van 1 of 2 begijnen in de 17e eeuw met tuintje. In het Begijnhuisje wordt een beeld opgehangen van de leefwereld van de vroegere begijnengemeenschap. De kerk is gedeeltelijk toegankelijk.

Externe links