Untamed (1929): verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k Titel van Untaimed gewijzigd in Untamed: Spellingsfout
Regel 25: Regel 25:
==Plot==
==Plot==
{{spoil}}
{{spoil}}
Bingo is een meisje dat haar leven heeft doorgebracht in [[Zuid-Amerika]]. Na de dood van haar vader, erft zij zijn oliemaatschappij en is genoodzaakt naar New York te verhuizen. Onderweg ontmoet ze de arme, maar aantrekkelijke Andy. Hij kan het echter niet hebben van haar geld te moeten leven en begint een relatie met Marjory, hoewel hij nog wel van haar houdt.
Bingo is een meisje dat haar leven heeft doorgebracht in [[Zuid-Amerika]]. Na de dood van haar vader, erft zij zijn oliemaatschappij en is genoodzaakt naar [[New York]] te verhuizen. Onderweg ontmoet ze de arme, maar aantrekkelijke Andy. Hij kan het echter niet hebben van haar geld te moeten leven en begint een relatie met Marjory, hoewel hij nog wel van haar houdt.


==Cast==
==Cast==

Versie van 18 nov 2007 18:27

Sjabloon:Film Untamed, in Nederland uitgebracht onder de titel De Ontembare[1], is een film uit 1929 onder regie van Jack Conway.

Actrice Joan Crawford zingt in de film het liedje "Chant of the Jungle". Het liedje werd rond de tijd dat de film werd uitgebracht een hit.

Plot

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Bingo is een meisje dat haar leven heeft doorgebracht in Zuid-Amerika. Na de dood van haar vader, erft zij zijn oliemaatschappij en is genoodzaakt naar New York te verhuizen. Onderweg ontmoet ze de arme, maar aantrekkelijke Andy. Hij kan het echter niet hebben van haar geld te moeten leven en begint een relatie met Marjory, hoewel hij nog wel van haar houdt.

Cast

  1. Cinema Context Nederlandse titel Untamed