Dennis Stratton: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Louperibot (overleg | bijdragen)
k robot Erbij: hu:Dennis Stratton
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Dennis Stratton''' ([[1954]]) was van januari tot oktober [[1980]] gitarist bij [[Iron Maiden]]. Hij heeft echter nooit een lied voor de band geschreven. Na het uitbrengen van het [[Iron Maiden (album)|eerste album]] verliet hij de band en heeft hij verder in niet noemenswaardige bands gespeeld. Wel heeft hij in [[1995]] en [[1996]] een album opgenomen met ex Iron Maiden zanger [[Paul Di'Anno]].
'''Dennis Stratton''' ([[1954]]) was van januari tot oktober [[1980]] gitarist bij [[Iron Maiden]]. Hij heeft echter nooit een lied voor de band geschreven. Na het uitbrengen van het [[Iron Maiden (album)|eerste album]] verliet hij de band en heeft hij verder in niet noemenswaardige bands gespeeld. Wel heeft hij in [[1995]] en [[1996]] een album opgenomen met ex Iron Maiden zanger [[Paul Di'Anno]].Inmiddels is hij helemaal gestopt met het maken van muziek. Hij had er geen zin meer in. ( Thijs Vermolen ).


[[Categorie:Metalmusicus|Stratton, Dennis]]
[[Categorie:Metalmusicus|Stratton, Dennis]]

Versie van 4 dec 2007 23:19

Dennis Stratton (1954) was van januari tot oktober 1980 gitarist bij Iron Maiden. Hij heeft echter nooit een lied voor de band geschreven. Na het uitbrengen van het eerste album verliet hij de band en heeft hij verder in niet noemenswaardige bands gespeeld. Wel heeft hij in 1995 en 1996 een album opgenomen met ex Iron Maiden zanger Paul Di'Anno.Inmiddels is hij helemaal gestopt met het maken van muziek. Hij had er geen zin meer in. ( Thijs Vermolen ).