Born to Make You Happy: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
BotMultichill (overleg | bijdragen)
BotMultichill (overleg | bijdragen)
Regel 74: Regel 74:
[[it:Born to Make You Happy]]
[[it:Born to Make You Happy]]
[[pl:Born To Make You Happy]]
[[pl:Born To Make You Happy]]
[[pt:Born To Make You Happy]]
[[pt:Born to Make You Happy]]
[[ru:Born To Make You Happy (сингл)]]
[[ru:Born To Make You Happy (сингл)]]

Versie van 8 dec 2007 05:14

Sjabloon:Infobox Single

"Born to Make You Happy" is de vierde single van popzangeres Britney Spears, oorspronkelijk afkomstig van haar debuutalbum ...Baby One More Time dat uitkwam in november 1999. Het nummer werd niet uitgebracht in de Verenigde Staten. In de plaats werd daar "From the Bottom of My Broken Heart" uitgebracht. De single werd Britneys vierde Alarmschijf en stond ook twaalf weken in de Nederlandse Top 40, met nummer 4 als hoogste positie. Op deze positie verbleef het nummer drie weken.

Het lied is geschreven door Andreas Carlsson en Kristian Lundin en door de laatste geproduceerd. In de ballad herinnert Spears zich een verhouding die zij heeft gewenst te verbeteren, niet helemaal begrijpend wat verkeerd ging aangezien zij zich realiseert dat zij "geboren was om jou gelukkig te maken".

Muziekvideo

De video voor "Born to Make You Happy" werd geproduceerd door Billie Woodruff. De clip werd opgenomen in Los Angeles, en begint met een scène waarin Spears slapend te zien is. Wij zien dat zij in haar droom in een futuristische ruimte met verscheidene verschillende niveaus zit. Na dit deel van de video staat Britney boven op een flatgebouw, dansend op de rode bovenkant van de flat in een zwarte rok. In het laatste deel van de droom komt de liefde van haar leven en zien wij het paar een kussengevecht houden, net voordat de video afloopt.

Remixes/Officiële Versies

  • Album Version 3:03
  • Radio Edit 3:35
  • Bonus Remix 3:40
Born to Make You Happy in de Nederlandse Top 40
Week 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13
Positie
26
11
9
4
4
4
6
9
14
19
26
38
uit

Sjabloon:Britney Spears