Mirsad Bešlija: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Mirsad Beslija''' is een [[Bosnië|Bosnische]] [[voetballer]]. Zijn voorkeurspositie is op het [[middenveld]], rechtsbuiten. Dit heeft natuurlijk ook te maken omdat hij zeer snel is.
'''Mirsad Beslija''' is een [[Bosnië|Bosnische]] [[voetballer]]. Zijn voorkeurspositie is op het [[middenveld]], rechtsbuiten, omwille van zijn snelheid.


Hij maakt zijn intreden in de Belgische Jupiler League bij [[KRC Genk]]. Daarna ging hij naar Schotland, meer bepaald bij [[Hearts of Hibernian]]. Na daar anderhalf seizoen te blijven, keerde Beslija terug naar België. Er was concrete interesse van [[KSC Lokeren Oost-Vlaanderen]], maar het was [[Sint-Truidense VV]] die de flankspeler binnenhaalde. Momenteel speelt hij nog altijd voor de Limburgers.
Hij maakt zijn intreden in de Belgische Jupiler League bij [[KRC Genk]]. Daarna ging hij naar Schotland, meer bepaald bij [[Hearts of Hibernian]]. Na daar anderhalf seizoen te blijven, keerde Beslija terug naar België. Er was concrete interesse van [[KSC Lokeren Oost-Vlaanderen]], maar het was [[Sint-Truidense VV]] die de flankspeler voor een jaar binnenhaalde op uitleenbasis. In 2008 keerde hij terug naar Hearts.


Mirsad Beslija is ook Bosnisch international. Hij is een vaste waarde in de [[Bosnisch voetbalelftal|Bosnische ploeg]].
Mirsad Beslija is ook Bosnisch international. Hij is een vaste waarde in de [[Bosnisch voetbalelftal|Bosnische ploeg]].

Versie van 15 jul 2008 23:52

Mirsad Beslija is een Bosnische voetballer. Zijn voorkeurspositie is op het middenveld, rechtsbuiten, omwille van zijn snelheid.

Hij maakt zijn intreden in de Belgische Jupiler League bij KRC Genk. Daarna ging hij naar Schotland, meer bepaald bij Hearts of Hibernian. Na daar anderhalf seizoen te blijven, keerde Beslija terug naar België. Er was concrete interesse van KSC Lokeren Oost-Vlaanderen, maar het was Sint-Truidense VV die de flankspeler voor een jaar binnenhaalde op uitleenbasis. In 2008 keerde hij terug naar Hearts.

Mirsad Beslija is ook Bosnisch international. Hij is een vaste waarde in de Bosnische ploeg.