Correlations: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Robbe456 (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 15: Regel 15:
| volgende album = [[1980]]<br> [[Belle Alliance]]
| volgende album = [[1980]]<br> [[Belle Alliance]]
}}
}}
'''Correlations''' is een [[Muziekalbum|album]] van de [[Duitsland|Duitse]] muzikant [[Manuel Göttsching]] gekend als [[Ashra]]. Dit was het laatste album van Ashra uit de [[jaren '70]]. Göttsching werd hier bijgestaan door gitarist [[Lutz Ulbrich]] en drummer [[Harald Grosskopf]] met als resultaat dat '''Correlations''' het meest rockende en upbeat klinkende Ashra album is van de jaren '70. Het album kan men categoriseren onder de noemer elektronische instrumentale [[progressieve rock]].
'''Correlations''' is een [[Muziekalbum|album]] van de [[Duitsland|Duitse]] groep [[Ashra]]. Het was het laatste album van Ashra in de [[jaren 70]]. [[Manuel Göttsching]] werd hier bijgestaan door gitarist [[Lutz Ulbrich]] en drummer [[Harald Grosskopf]] met als resultaat dat Correlations het meest rockende en upbeat klinkende Ashra-album is van de jaren 70. Het album kan men categoriseren onder de noemer elektronische instrumentale [[progressieve rock]].


==Tracks==
==Tracks==

Versie van 6 aug 2008 19:47

Sjabloon:Muziekalbumtabel Correlations is een album van de Duitse groep Ashra. Het was het laatste album van Ashra in de jaren 70. Manuel Göttsching werd hier bijgestaan door gitarist Lutz Ulbrich en drummer Harald Grosskopf met als resultaat dat Correlations het meest rockende en upbeat klinkende Ashra-album is van de jaren 70. Het album kan men categoriseren onder de noemer elektronische instrumentale progressieve rock.

Tracks

  1. "Ice Train" - 7:40
  2. "Club Cannibal" - 5:24
  3. "Oasis" - 3:46
  4. "Bamboo Sands" - 5:40
  5. "Morgana Da Capo" - 5:29
  6. "Pas De Trois" - 8:58
  7. "Phantasus" - 5:11

Externe links