Ridder van Gratie en Devotie: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Robert Prummel (overleg | bijdragen)
Pagina aangemaakt: "Een Ridder, of Dame, van '''Gratie en Devotie''' is een lid van een Ridderlijke Orde, bijvoorbeeld de [[Orde van Malt..."
 
GrouchoBot (overleg | bijdragen)
k clean up, typos fixed: predikaat → predicaat met AWB
Regel 1: Regel 1:
Een [[Ridder (Ridderorde)|Ridder]], of [[Dame (Ridderorde)|Dame]], van '''Gratie en Devotie''' is een lid van een [[Ridderlijke Orde]], bijvoorbeeld de [[Orde van Malta]]. In de Nederlandse afdeling van deze orde behoren zij tot katholieke geslachten uit de [[adel]] en dragen zij een titel of predikaat van na 1855<ref>Archief van de Orde van Malta op [http://www.maltezerorde.nl/archief_eengrotefamilie.htm]</ref>.
Een [[Ridder (Ridderorde)|Ridder]], of [[Dame (Ridderorde)|Dame]], van '''Gratie en Devotie''' is een lid van een [[Ridderlijke Orde]], bijvoorbeeld de [[Orde van Malta]]. In de Nederlandse afdeling van deze orde behoren zij tot katholieke geslachten uit de [[adel]] en dragen zij een titel of predicaat van na 1855<ref>Archief van de Orde van Malta op [http://www.maltezerorde.nl/archief_eengrotefamilie.htm]</ref>.


{{refs}}
{{refs}}


{{Sjabloon:Navigatiebox graden in een ridderorde}}
{{Sjabloon:Navigatiebox graden in een ridderorde}}

[[Categorie:Ridderorde]]
[[Categorie:Ridderorde]]

Versie van 31 aug 2008 17:20

Een Ridder, of Dame, van Gratie en Devotie is een lid van een Ridderlijke Orde, bijvoorbeeld de Orde van Malta. In de Nederlandse afdeling van deze orde behoren zij tot katholieke geslachten uit de adel en dragen zij een titel of predicaat van na 1855[1].

  1. Archief van de Orde van Malta op [1]

Sjabloon:Navigatiebox graden in een ridderorde