Slick Rick: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
347 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
wikify
Geen bewerkingssamenvatting
(wikify)
{{wiu|Krioelt van de spelfouten en wikificatie nodig}}
Ricky'''Slick WaltersRick''', (geborenook 14bekend januarials 1965),MC beterRicky bekendD onderen zijn'The artiestRuler', naam(geboren slick[[14 Rickjanuari]] en[[1965]] MCals Ricky DWalters), is een [[Grammy Award|Grammy-genomineerde]] Brits-AmerikaanseAmerikaans rapper.
 
==Carrière ==
Slick rickRick woonde oorspronkelijk in [[South Wimbledon]], [[Londen]], [[Engeland]], maar hij verhuisde in [[1975 ]] met zijn gezin naar [[The Bronx]], (New York), waar hij [[Dana Dane]] ontmoette, ontmoeten waarmee hij later dehet successuccesvolle volle hip hop[[hiphop]]-duo [[Kangol Crew]] werd. [1]vormde. Rick's karakteristieke 'eyepatch' (ooglap, zoals bij de piraten) werd verworven na een ongeluk door gebroken glas als een kind. Hij is het meest bekend door dat hij eind jaren 80 een reeks van rap-opnames uitgebragt heeft met inbegrip op "Hey Young World", "Children's Story" en "La Di Da Di", B-kant van Doug E. Fresh single "The Show" (1985). Hij verdiendehad een reputatie voor het dragen van een enorme hoeveelheid goud en diamanten juwelen, waaronder veel grote durendure kettingen met grote waardevolenwaardevolle hangers, Mooie armbanden, en grote durendure ringen op elkeiedere vinger, en een dure goudegouden tand.
 
==Poging optot Moord==
In [[1990,]] Schootschoot slickSlick rickRick een obekende man en zijn neef, die hij had ingehuurd als bodygaurd[[lijfwacht|bodyguard]], neer,. Rick werd aangeklaagt voor een dubbelendubbele poging tot moord en hetillegaal iligalenwapenbezit. bezit van een wapen.Hij werd veroordeeld tot 18 jaar cell, cel (in de gevangenis kon hij evensoms een paar uur vrij zijn voor zijneen aantal concerten). Russel simonsSimons, hoofd van [[Def jam recordJam labelRecordings]] probeerde hem vrij te kopen wat aleenalleen 5 jaar vermindering van gevangenisde strafgevangenisstraf opleverdenopleverde. Hij is in [[2008]] weer vrij gelaten.
 
==Het vrije leven.==
Carrière
 
Na dat hij vrij is vrij gelaten woont hij weer in zijn Mooie villa in amerika,de [[Verenigde Staten]]. Hij geeft overig nog steeds conserteconcerten en gaat de wereld over maar is het meest achtiefactief in amerikade VS.
 
==Discografie==
Slick rick woonde oorspronkelijk in South Wimbledon, Londen, Engeland, maar hij verhuisde in 1975 met zijn gezin naar The Bronx waar hij Dana Dane ontmoeten waarmee hij later de succes volle hip hop-duo Kangol Crew werd. [1]. Rick's karakteristieke eyepatch werd verworven na een ongeluk door gebroken glas als een kind. Hij is het meest bekend door dat hij eind jaren 80 een reeks van rap-opnames uitgebragt heeft met inbegrip op "Hey Young World", "Children's Story" en "La Di Da Di", B-kant van Doug E. Fresh single "The Show" (1985). Hij verdiende een reputatie voor het dragen van een enorme hoeveelheid goud en diamanten juwelen, waaronder veel grote duren kettingen met grote waardevolen hangers, Mooie armbanden, en grote duren ringen op elke vinger,en een dure goude tand.
 
===Albums & singles==
*The Great Adventures of Slick Rick - 1988
**Children's Story
**Hey Young World
**Teenage Love
 
*The Ruler's Back - 1991
Poging op Moord
**I Shouldn't Have Done It
**It's a Boy
**Mistakes of a Woman in Love with Other Men
 
*Behind Bars - 1994
In 1990, Schoot slick rick een obekende man en zijn neef die hij had ingehuurd als bodygaurd neer, Rick werd aangeklaagt voor een dubbelen poging tot moord en het iligalen bezit van een wapen.Hij werd veroordeeld tot 18 jaar cell, (in de gevangenis kon hij even een paar uur vrij zijn voor zijn concerten)Russel simons hoofd van Def jam record label probeerde hem vrij te kopen wat aleen 5 jaar vermindering van gevangenis straf opleverden. Hij is in 2008 weer vrij gelaten.
**Behind Bars - [[Billboard Hot 100]] (nr. 87) 1994
**Sittin' in My Car
 
*The Art of Storytelling - 1999
**Street Talkin
 
[[Categorie:Amerikaans rapper]]
Het vrije leven.
 
[[de:Slick Rick]]
 
[[en:Slick Rick]]
Na dat hij vrij is gelaten woont hij weer in zijn Mooie villa in amerika, Hij geeft overig nog steeds conserte en gaat de wereld over maar is het meest achtief in amerika.
82.731

bewerkingen

Navigatiemenu