Gebruiker:Karel Anthonissen: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
898 bytes toegevoegd ,  16 jaar geleden
augustus 2005
(lijst 99)
(augustus 2005)
 
Tenslotte bleek een Belgische kijk nog te ontbreken in het stuk over [[vrijheid van meningsuiting]]. Na meer dan duizend tussenkomsten en honderd nieuwe artikelen ([[Gebruiker:Karel Anthonissen/eerste 99 artikels|zie lijst]]) in twee maanden stoppen we er even mee.
 
===Augustus 2005===
Twee van die 99 artikelen werden genomineerd voor [[Wikipedia:te verwijderen pagina's|verwijdering]]. Ik heb me daarin niet gemengd en één ervan is effectief verwijderd. Ondanks ons ''goede voornemen'' om er even mee te stoppen, hebben wij ''"als vakantiejob"'' twee nieuwe categorieën aangelegd en ingevuld:
[[:categorie: historisch land in de Nederlanden]] en [[:categorie: Frans departement in de Nederlanden]], samen met een 40-tal nieuwe artikels. Daarbij pasten meer dan duizend links, zowel in de tijd (naar andere plaatsen) als in de ruimte (naar andere gebeurtenissen). Dat geheel hangt nu mooi aan elkaar en ik nodig iedereen uit om het verder aan te vullen. De Fransen hebben -met gedeeltelijk succes- geprobeerd het geheel uit elkaar te scheuren: zie [[verdelingsplan Talleyrand]], met een zelfgemaakt landkaartje. Hierna gaan we er echt even mee stoppen.
 
 
59.498

bewerkingen

Navigatiemenu