Overleg gebruiker:Peter b: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
513 bytes toegevoegd ,  11 jaar geleden
Nieuw kopje aangemaakt: →‎Rechtsvergelijking
(Nieuw kopje aangemaakt: →‎Rechtsvergelijking)
Ik zette gisteren een nieuw item op Wikipedia, nl. [[Pro Republica]]. Ik zag je commentaar op de verwijdersite en ik kon het niet laten om te reageren. Het gaat hier om de encyclopedische waarde van een item en artikel. Net zoals andere republikeinse bewegingen heeft Pro Republica diezelfde waarde. Als jij het een hobbysite vindt van wannabees, dat is een zeer subjectieve beoordeling, en dat is natuurlijk niet te rijmen met het oordelen op encyclopedische waarde. Ik was het item zeer ongelukkig begonnen, daarom was het waarschijnlijk voor verwijderen genomineerd. Het is inmiddels bijgewerkt en zal nog meer bijgewerkt worden. Leg mij eens uit wat het verschil is tussen de encyclopedische waarde van het [[Nieuw Republikeins Genootschap]] (om maar een voorbeeld te stellen) en de bediscussieerde wikipediawaarde van Pro Republica. Je kan zeggen dat het artikel nog niet vol genoeg is, maar jeetje, geef het een paar dagen de tijd, het staat er net op.
Volgens je gebruikerpagina ben je hier al vier jaar actief. Ik had dus een wat professionelere reactie verwacht en opbouwende kritiek bijvoorbeeld. Groet --[[Gebruiker:Yuca|Yuca]] 4 jan 2010 02:29 (CET)
 
== [[Rechtsvergelijking]] ==
 
Beste Peter, dank voor je commentaar. Het Engelse artikel over rechtsvergelijking is inderdaad aan de magere kant, maar ik had het nog niet eens helemaal vertaald. Hopelijk zijn er genoeg Wikipedianen die het lemma kunnen verbeteren; zelf zal ik kijken wat de versies in andere talen bevatten. Ik ben aan de vertaling begonnen omdat op de Nederlandse Wikipedia er nog steeds geen artikel over rechtsvergelijking bestond. --[[Gebruiker:Luminarius|Luminarius]] 4 jan 2010 10:04 (CET)
3.775

bewerkingen

Navigatiemenu