Audrey Parker-Nichols: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k Linkfix ivm sjabloonnaamgeving, met AWB
Regel 36: Regel 36:


== Biografie ==
== Biografie ==
Audrey is de biologische moeder van [[Drake Parker]] ([[Drake Bell]]) en [[Megan Parker]] ([[Miranda Cosgrove]]). Hij is getrouwd met [[Walter Nichols]] en heeft hierdoor een kind erbij, [[Josh Nichols]] ([[Josh Peck]]). Ze woont samen met Walter en Josh in haar huis. Ze probeert altijd behulpzaam te zijn en heeft soms neigingen tot een streng moederfiguur.
Audrey is de biologische moeder van [[Drake Parker]] ([[Drake Bell]]) en [[Megan Parker]] ([[Miranda Cosgrove]]). Ze is getrouwd met [[Walter Nichols]] en heeft hierdoor een kind erbij, [[Josh Nichols]] ([[Josh Peck]]). Ze woont samen met Walter en Josh in haar huis. Ze probeert altijd behulpzaam te zijn en heeft soms neigingen tot een streng moederfiguur.


{{Referenties}}
{{Referenties}}

Versie van 21 mei 2010 18:28

Audrey Parker-Nichols
Personage uit Drake & Josh
Bedacht door Dan Schneider
Gespeeld door Nancy Sullivan
Persoonsinformatie
Geslacht Vrouwelijk
Geboorteland Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Nationaliteit Amerikaans
Relatiebanden
Huwelijk Walter Nichols
Kinderen Megan Parker
Drake Parker
Portaal  Portaalicoon   Media

Audrey Parker-Nichols is een fictief personage van de Amerikaanse televisieserie Drake & Josh van Nickelodeon, gespeeld door Nancy Sullivan.

Biografie

Audrey is de biologische moeder van Drake Parker (Drake Bell) en Megan Parker (Miranda Cosgrove). Ze is getrouwd met Walter Nichols en heeft hierdoor een kind erbij, Josh Nichols (Josh Peck). Ze woont samen met Walter en Josh in haar huis. Ze probeert altijd behulpzaam te zijn en heeft soms neigingen tot een streng moederfiguur.