Overleg gebruiker:Februari: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
6 bytes toegevoegd ,  11 jaar geleden
k
(→‎Knoeien in andermans commentaar: zo wordt het niet beter)
::@Februari: Robotje was niet verkeerd, hij gaf alleen een niet zo'n goed voorbeeld. Gestoord is hij zeker niet, en wil ik ook niet uit uw mond horen. Uw overlegbijdragen horen wel netjes te wezen, anders wordt ook uw overlegpagina op slot gedaan voor u, en kunt u dus helemaal niet meer aangeven hoe u over bepaalde zaken denkt. Denk daar even aan als u nog meer van zulke toevoegingen doet. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat u ter goeder trouw bent, verspeel dat nu niet. [[Gebruiker:Goudsbloem|Goudsbloem]] 28 jul 2010 14:25 (CEST)
::::Robotje was wel verkeerd , want hij schreef "Dennis Hopper zou in januari 2010 overleden zijn volgens Februari [3] maar leeft nog steeds.". Ik heb niet gezegd dat hij gestoord was.februari 28 jul 2010 14:43 (CEST)
:::::Het voelt een beetje alsof ook ik nu op slakken zout begin te leggen, maar met de laatste opmerking heb ik toch echt teveel moeite. Februari, nog geen uur voordat u deze opmerking plaatste, zegt u hierboven: "''Robotje is gestoord''". Hoe kunt u dan nu zeggen "''Ik heb niet gezegd dat hij gestoord was''"? Als u hier wilt overleggen, doet u dat dan alstublieft correct. Op deze wijze bevestigt u enkel het standpunt van degenen die zich kunnen vinden in uw blokkade. [[Gebruiker:Fruggo|Fruggo]] 28 jul 2010 14:53 (CEST)
25.743

bewerkingen

Navigatiemenu