Overleg gebruiker:Souffleur: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.075 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
Nieuw onderwerp: →‎Verwijderingsnominatie [[Aldo van den Nieuwelaar]]: Automatische melding van verwijderingsnominatie
(welkomstbericht)
 
(Nieuw onderwerp: →‎Verwijderingsnominatie [[Aldo van den Nieuwelaar]]: Automatische melding van verwijderingsnominatie)
{{welkom}}
{{Gebruiker:Kameraad Pjotr/handtekening}} 25 apr 2007 17:56 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[Aldo van den Nieuwelaar]] ==
Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Aldo van den Nieuwelaar]] dat is genomineerd door [[Gebruiker:J.A.R. Huygebaert|J.A.R. Huygebaert]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100926]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook [[Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst]].
 
'''N.B.''' dit is een automatisch bericht geplaatst door een [[Bot (computerprogramma)|bot]]. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 27 sep 2010 02:05 (CEST)
78.152

bewerkingen

Navigatiemenu