Johnny Christ: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Nieuwe pagina aangemaakt met 'Johnny Christ, geboren als '''Jonathan Lewis Seward'''. (Huntington Beach (Californië) 18 november 1984). Hij spee...'
 
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
[[Johnny Christ]], geboren als '''Jonathan Lewis Seward'''. ([[Huntington Beach]] ([[Californië]]) [[18 november]] [[1984]]). Hij speelt bassgitaar voor de Amerikaanse hardrock band [[Avenged Sevenfold]].
[[Johnny Christ]], geboren als '''Jonathan Lewis Seward'''. ([[Huntington Beach]] ([[Californië]]) [[18 november]] [[1984]]). Hij speelt bassgitaar voor de Amerikaanse hardrock band [[Avenged Sevenfold]].
<br />

== Biografie ==
Johnny Christ werd geboren in [[Huntington Beach]], [[Californië]]. Hij claimt dat bandgenoot [[The Rev]] hem heeft getreiterd, en dat hij hem daardoor al eerder kende dan dat hij de andere huidige bandgenoten kende. Hij leerde de anderen kennen door zijn grote broer, die vrienden was met onder andere [[Synyster Gates]]. Toen de bassist van de drummer er mee moest stoppen, bood Johnny aan om de tour met de jongens af te maken. Sindsien is hij hun huidige drummer. Johnny is op de band haar tweede album [[Waking The Fallen]] te horen. Momenteel heeft Johnny een relatie met '''Lacey Franklin.'''

Versie van 10 nov 2010 22:32

Johnny Christ, geboren als Jonathan Lewis Seward. (Huntington Beach (Californië) 18 november 1984). Hij speelt bassgitaar voor de Amerikaanse hardrock band Avenged Sevenfold.

Biografie

Johnny Christ werd geboren in Huntington Beach, Californië. Hij claimt dat bandgenoot The Rev hem heeft getreiterd, en dat hij hem daardoor al eerder kende dan dat hij de andere huidige bandgenoten kende. Hij leerde de anderen kennen door zijn grote broer, die vrienden was met onder andere Synyster Gates. Toen de bassist van de drummer er mee moest stoppen, bood Johnny aan om de tour met de jongens af te maken. Sindsien is hij hun huidige drummer. Johnny is op de band haar tweede album Waking The Fallen te horen. Momenteel heeft Johnny een relatie met Lacey Franklin.