Adjaristskali: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
GiorgiTu (overleg | bijdragen)
Extra info uit ka.Wiki. Hierbij verwijder ik de sjabloon Beginnetje
GiorgiTu (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 11: Regel 11:
}}
}}


'''Adjaris-Tqali''' ([[Georgisch]]: აჭარისწყალი) is een [[rivier]] dat zich bevind in de [[Adjara|Georgische Autonome Republiek Adjara]]in [[Georgië]]. Er bevindt zich een [[waterkrachtcentrale]] op het rivier. Het is een gaat door een smalle diepe dal en wordt breder op het einde van zijn lengt. De rivier gaat op in de rivier [[Chorochi]], het heeft een lengte van 90 km en heeft een stroomgebied van 1540 km². De rivier ligt volledig in Georgië. Het naam kan vertaald worden als ''Rivier van [[Adjara]]''.
'''Adjaris-Tqali''' ([[Georgisch]]: აჭარისწყალი) is een [[rivier]] dat zich bevind in de [[Adzjarië|Georgische Autonome Republiek Adzjara]] in [[Georgië]]. Er bevindt zich een [[waterkrachtcentrale]] op het rivier. Het is een gaat door een smalle diepe dal en wordt breder op het einde van zijn lengt. De rivier gaat op in de rivier [[Chorochi]], het heeft een lengte van 90 km en heeft een stroomgebied van 1540 km². De rivier ligt volledig in Georgië. Het naam kan vertaald worden als ''Rivier van [[Adzjarië]]''.


[[Categorie:Rivier in Georgië]]
[[Categorie:Rivier in Georgië]]

Versie van 28 dec 2010 11:12

Adjaristskali
Adjaristskali
Lengte 90 km km
Stroomgebied 1540 km²
Monding Gaat op in Chorochi
Stroomt door Georgië
Portaal  Portaalicoon   Geografie

Adjaris-Tqali (Georgisch: აჭარისწყალი) is een rivier dat zich bevind in de Georgische Autonome Republiek Adzjara in Georgië. Er bevindt zich een waterkrachtcentrale op het rivier. Het is een gaat door een smalle diepe dal en wordt breder op het einde van zijn lengt. De rivier gaat op in de rivier Chorochi, het heeft een lengte van 90 km en heeft een stroomgebied van 1540 km². De rivier ligt volledig in Georgië. Het naam kan vertaald worden als Rivier van Adzjarië.