Cannon: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
BotteHarry (overleg | bijdragen)
k link erbij naar Seizoen (een omroepseizoen is geen jaargetijde)
Kwiki (overleg | bijdragen)
Wijzigingen door BotteHarry hersteld tot de laatste versie door Luckas-bot
Regel 21: Regel 21:
| tv_com =
| tv_com =
}}
}}
'''Cannon''' is een [[Verenigde Staten|Amerikaanse]] actieserie die op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden van 1971 tot 1976. [[William Conrad]] speelde hierin gedurende 120 afleveringen verdeeld over vijf [[seizoen (omroep)|seizoen]]en de zwaarlijvige ex-politieagent/privédetective ''Frank Cannon''. De serie werd in 1973 genomineerd voor een [[Emmy Award]] en een jaar later voor een [[Golden Globe]]. Acteur Conrad werd voor zijn rol voor ieder van de beeldjes tweemaal genomineerd.
'''Cannon''' is een [[Verenigde Staten|Amerikaanse]] actieserie die op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden van 1971 tot 1976. [[William Conrad]] speelde hierin gedurende 120 afleveringen verdeeld over vijf seizoenen de zwaarlijvige ex-politieagent/privédetective ''Frank Cannon''. De serie werd in 1973 genomineerd voor een [[Emmy Award]] en een jaar later voor een [[Golden Globe]]. Acteur Conrad werd voor zijn rol voor ieder van de beeldjes tweemaal genomineerd.


== Cast ==
== Cast ==

Versie van 10 jan 2011 04:40

Sjabloon:Infobox televisie Cannon is een Amerikaanse actieserie die op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden van 1971 tot 1976. William Conrad speelde hierin gedurende 120 afleveringen verdeeld over vijf seizoenen de zwaarlijvige ex-politieagent/privédetective Frank Cannon. De serie werd in 1973 genomineerd voor een Emmy Award en een jaar later voor een Golden Globe. Acteur Conrad werd voor zijn rol voor ieder van de beeldjes tweemaal genomineerd.

Cast

Acteur Personage
William Conrad Frank Cannon
Patrick Culliton Guest
Tom Pittman Deputy Bill Morgan
Charles Bateman Lt. Tarcher
Simon Scott General Stevenson
Arthur Adams Leon Tatum
Richard O'Brien Carl Carling
Tim O'Connor Edgar Lassiter
Barney Phillips Inspector Daniels

Zie ook