Museum Scryption: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Vanturijn (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
 
Vanturijn (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
Het Museum '''Scryption''' in [[Tilburg]] (Spoorlaan 434 A) is het Museum voor schriftelijke [[communicatie]]. De collectie is gestart vanuit de nalatenschap van een Tilburgse frater. De vaste collectie wil een beeld geven van de geschiedenis van het [[schrift]], het [[schrijven]], het [[typen]] en het [[kantoor]]. Daarnaast zijn er wisseltentoonstellingen.
Het Museum '''Scryption''' in [[Tilburg]] (Spoorlaan 434 A) is het Museum voor schriftelijke [[communicatie]]. De collectie is gestart vanuit de nalatenschap van een Tilburgse frater. De vaste collectie wil een beeld geven van de geschiedenis van het [[schrift]], het schrijven, het [[typen]] en het [[kantoor]]. Daarnaast zijn er wisseltentoonstellingen.
Omdat de inrichting wat verouderd is, wordt het museum op dit moment gerenoveerd. Het publiek is daarbij nog steeds welkom.
Omdat de inrichting wat verouderd is, wordt het museum op dit moment gerenoveerd. Het publiek is daarbij nog steeds welkom.



Versie van 8 dec 2005 23:02

Het Museum Scryption in Tilburg (Spoorlaan 434 A) is het Museum voor schriftelijke communicatie. De collectie is gestart vanuit de nalatenschap van een Tilburgse frater. De vaste collectie wil een beeld geven van de geschiedenis van het schrift, het schrijven, het typen en het kantoor. Daarnaast zijn er wisseltentoonstellingen. Omdat de inrichting wat verouderd is, wordt het museum op dit moment gerenoveerd. Het publiek is daarbij nog steeds welkom.

Externe link

Museum Scryption