DAF YA-616: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
4 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
opmaak
(→‎Algemeen: aanpassing/aanvulling tekst)
(opmaak)
 
===YB 626===
*De basis is gelijk aan de YB 616, maar afwijkend van de YB 616 is de YB 626 uitgerust met een zwaardere vooras en het tandemstel is voorzien van dezelfde assen als de YA 616 waardoor de auto zich onderscheidt door grotere achterwielen en enkele montage op de achterassen. Hiertoe diende ook de overbrengingsverhouding in de achterbrug te worden gewijzigd. Verder is ook de kraaninstallatie licht verbeterd en zijn er enkele wijzigingen aan bedieningselementen in de cabine.<br>In het hydraulisch systeem van de kraan werd een koelunit opgenomen teneinde statisch hijswerk, zoals bijvoorbeeld het uithijsen van tankmotoren, mogelijk te maken. Bovendien werd ook een andere Timken reductiebak met ingebouwde oliepomp gemonteerd.
In het hydraulisch systeem van de kraan werd een koelunit opgenomen teneinde statisch hijswerk, zoals bijvoorbeeld het uithijsen van tankmotoren, mogelijk te maken. Bovendien werd ook een andere Timken reductiebak met ingebouwde oliepomp gemonteerd.
 
== Technische gegevens<ref name="NMV">Nederlandse Militaire Voertuigen 1978 Unieboek BV. Bussum ISBN 90 296 4543 4</ref> ==
3.094

bewerkingen

Navigatiemenu