Tulip Air: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
JurriaanH (overleg | bijdragen)
zin weggehaald
Regel 18: Regel 18:
| website=
| website=
}}
}}
'''Tulip Air''' was een [[Nederland|Nederlandse]] [[luchtvaartmaatschappij]]. Het was een van de eerste bedrijven welke werd overgenomen door [[Erik de Vlieger]]. Samen met de RAS en Dynamic Airlines vormde het DYNAMIC EXEL. Op dit moment beschikt Tulip Air niet meer over operationele vliegtuigen. Het heeft thans ook geen vergunning tot vluchtuitvoering meer. Op [[Rotterdam Airport]] is nog wel een bedrijfspand in handen van Tulip Air.

'''Tulip Air''' was een [[Nederland|Nederlandse]] [[luchtvaartmaatschappij]]. Het was een van de eerste bedrijven welke werd overgenomen door [[Erik de Vlieger]]. Samen met de RAS en Dynamic Airlines vormde het DYNAMIC EXEL. Op dit moment beschikt Tulip Air niet meer over operationele vliegtuigen. Het heeft thans ook geen vergunning tot vluchtuitvoering meer. Op [[Rotterdam Airport]] is nog wel een bedrijfspand in handen van Tulip Air. Dit tot groot ongenoegen van de luchthaven{{feit}}.





Versie van 4 sep 2011 08:56

Tulip Air
IATA

TD

ICAO

TLP

Roepletters

Tulip

Hoofdkantoor Rotterdam, Nederland
Portaal  Portaalicoon   Luchtvaart

Tulip Air was een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Het was een van de eerste bedrijven welke werd overgenomen door Erik de Vlieger. Samen met de RAS en Dynamic Airlines vormde het DYNAMIC EXEL. Op dit moment beschikt Tulip Air niet meer over operationele vliegtuigen. Het heeft thans ook geen vergunning tot vluchtuitvoering meer. Op Rotterdam Airport is nog wel een bedrijfspand in handen van Tulip Air.