Wendy Dubbeld: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
stompzinnige spelfout
Regel 15: Regel 15:


== Ontdekking ==
== Ontdekking ==
Ze groeide op in [[Noordwijk aan Zee]] en [[Rhenen]]. Tijdens de Megafestatie in de Jaarbeurs in [[Utrecht (stad)|Utrecht]] werd Wendy gescout door Jeroen van de Mast, inmiddels directeur van [[Elite Model|Elite Model Management]] in [[Amsterdam]]. In 1998 won Wendy op de leeftijd van 17 jaar de Nederlandse versie van de [[Elite Model Look]]. Na eerst vanuit [[Parijs]], [[Milaan (stad)|Milaan]] en [[New York City|New York]] te hebben gewerkt reist Wendy nu vanuit [[Nederland]] de hele wereld over.
Ze groeide op in [[Noordwijk aan Zee]] en [[Rhenen]]. Tijdens de Megafestatie in de Jaarbeurs in [[Utrecht (stad)|Utrecht]] werd Wendy gescout door Jeroen van de Mast, eigenaar van [http://www.vdmmodels.com VDM Model Management] in [[Amsterdam]]. In 1998 won Wendy op de leeftijd van 17 jaar de Nederlandse versie van de [[Elite Model Look]]. Na eerst vanuit [[Parijs]], [[Milaan (stad)|Milaan]] en [[New York City|New York]] te hebben gewerkt reist Wendy nu vanuit [[Nederland]] de hele wereld over.


== Portfolio ==
== Portfolio ==

Versie van 7 okt 2011 14:22

Wendy Dubbeld
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Geboren 1 augustus 1981Wageningen
Land Nederland
Jaren actief 1998-heden
Officiële website
Portaal  Portaalicoon   Mode

Wendy Dubbeld (Wageningen, 1 augustus 1981) is een Nederlands fotomodel en presentatrice.

Ontdekking

Ze groeide op in Noordwijk aan Zee en Rhenen. Tijdens de Megafestatie in de Jaarbeurs in Utrecht werd Wendy gescout door Jeroen van de Mast, eigenaar van VDM Model Management in Amsterdam. In 1998 won Wendy op de leeftijd van 17 jaar de Nederlandse versie van de Elite Model Look. Na eerst vanuit Parijs, Milaan en New York te hebben gewerkt reist Wendy nu vanuit Nederland de hele wereld over.

Portfolio

Wendy heeft sindsdien campagnes gedaan voor vele lingerie- en badmode merken, zoals onder anderen Lejaby, Marie Jo L’Aventure, Vasarette en La Senza. Tevens sierde zij de pagina’s van tijdschriften zoals Cosmopolitan, Elle, Marie France, Femme, FHM, Maxim, Arena, GQ, Vogue Esposa en Jackie. Ook deed zij campagnes van onder andere Abercrombie & Fitch (gefotografeerd door Bruce Weber), Rocco Barocco Jeans, Burberry, Ripley Jeans, InWear, Woolford en Ti Sento Milano. In 2001 wisten de Farelly Brothers Wendy te strikken voor een klein rolletje in hun film Shallow Hal.

Presentatrice

Wendy was meerdere malen medepresentatrice en jurylid tijdens de internationale finales van de Elite Model Look of the Year. In 2005 presenteerde zij, samen met Wilfred Genee, de Nederlandse Elite Model Look.

Externe link