Overleg gebruiker:Jillids: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
27.786 bytes verwijderd ,  10 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
*[[Overleg gebruiker:Jillids/Archief 1|Archief 1]]
*[[Overleg gebruiker:Jillids/Archief 2|Archief 2]]
{| cellspacing="4px" cellpadding="5px" width="99%"
! style="text-align:left;" class="usermessage" cellpadding=5 |
'''Opmerkingen:'''
*Onderteken uw reactie s.v.p. met vier tildes (<nowiki>~~~~</nowiki>).
*Vragen die hier gesteld worden, kunnenworden ook ophier jebeantwoord. eigen overleg pagina gezet worden als je dat graag wilt.
*ik zet het alleen op jou overleg pagina als je er om vraagt.
*Om het overleg op deze pagina overzichtelijk te houden worden berichten waar niet meer over gesproken word regelmatig gearchiveerd.
*E-mail sturen mag alleen als ik er niet ben en het moet ernstig zijn, zie hier voor [[gebruiker:jillids|gebruikerspagina]].
*gelieve deze regels opvolgen {{gebruiker:jillids/handtekening}}.
|-
|}
 
<b><font color="red"><big>'''Welkom op de overlegpagina van jillids'''</big></font> <br>
{{Gebruiker:Jillids/overleg}}
#31 jan 2007 19:06 (CET) auteursrechtelijk beschermde teksten plaatsen
#* sokpop van Wikjil
#9 feb 2007 09:08 (CET) het meerdere malen verwijderen van deze waarschuwingen en de sokpop-meldingen
 
== Verwijderingsnominatie van o.a. [[:Afbeelding:240px-Picasa-screenshot.png]] ==
Beste {{PAGENAME}}, je hebt één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om , [[:Afbeelding:240px-Picasa-screenshot.png]], [[:Afbeelding:Picasa-logo.jpg]], [[:Afbeelding:IGoogle logo.png]] en [[:Afbeelding:Igoogle-screenshot.png]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070729]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op [[Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst]]. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 30 jul 2007 03:08 (CEST)
 
== Hoofdletters ==
 
Moi jillids, ik begrijp dat je het lieftse de hoofdletter wilt afschaffen, maar zolang dat niet is gebeurd zou het wel handig zijn als je deze gewoon gebruikt. Het gevolg van het niet gebruiken is dat je anderen met onnodig werk opzadelt, bovendien worden links rood terwijl als je de naam gewoon goed schrijft de link al blauw blijkt te zijn. [[Gebruiker:Peter boelens|Peter boelens]] 30 jul 2007 12:50 (CEST)
 
ja klopt soor ik bn er hard mee bezich.{{gebruiker:jillids/handtekening}}
 
== Verwijderingsnominatie [[Lijst met wijken van leeuwarden]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[Lijst met wijken van leeuwarden]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070730]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 31 jul 2007 02:07 (CEST)
 
==Iedereen zijn welkom==
Hallo Jillids. Wil je a.u.b. geen gebruikers zonder bijdragen welkom heten? Eerst zo'n schitterend welkom en daarna de waarschuwing na de eerste bewerking, dat staat toch echt niet? Groet, [[Gebruiker:dolledre|Dolledre]] [[Overleg_gebruiker:dolledre|Overleg]] 6 aug 2007 18:01 (CEST)
 
Tot nog toe gold een manueel welkom als aanduiding dat gebruiker zijn eerste bewerking had gedaan en dat die door de ondertekenaar gecontroleerd was... [[Gebruiker:dolledre|Dolledre]] [[Overleg_gebruiker:dolledre|Overleg]] 6 aug 2007 18:03 (CEST)
 
maar ze moeten toch weten hoe ze een artikel schrijft. {{gebruiker:jillids/handtekening}}
 
Heel wat gebruikers bewerken eerst anoniem Jillids, worden daar ook niet verwelkomd (ik hoop dat ik je hiermee niet op ideeën breng!) en vinden maar al te goed hoe je een artikel bewerkt of schrijft. De huidige praktijk is dat gebruikers zonder bewerkingen niet worden verwelkomd, ook niet door een bot. Als je dat wil veranderen wat op grote schaal bewerkingen met zich meebrengt, wil je daar dan a.u.b. eerst eens informeren wat de gemeenschap daarvan vindt, bijvoorbeeld in [[De Kroeg]]? [[Gebruiker:dolledre|Dolledre]] [[Overleg_gebruiker:dolledre|Overleg]] 6 aug 2007 18:11 (CEST)
 
Ja daar heb je gelijk in en misschien leren ze ook wel het meeste als ze eerst onder druk worden gezet, maar ze gaan op deze manier wel heel snel weg. Ik zou misschien kunnen vragen wat de andere gebruikers er van vinden. {{gebruiker:jillids/handtekening}}
 
:En wil je, als je gebruikers verwelkomt, graag wel het woord 'enceclopedy' goed spellen. Ik heb het nu verbeterd op al de overlegpagina's want voor gebruikers die wel zinvol gaan bijdragen is zo'n dubbele spelfout wel storend. Bedankt en groeten, [[Gebruiker:Simeon|Simeon]] 6 aug 2007 18:57 (CEST)
 
Stel dat de gemeenschap vindt dat iedereen die zich aanmeldt op een bepaalde manier op weg gezet moet worden Jillids, bestaan er ook technische mogelijkheden waar geen gebruiker of bot aan te pas komen. Waarschijnlijk is dat dan een elegantere oplossing... Vriendelijke groet, [[Gebruiker:dolledre|Dolledre]] [[Overleg_gebruiker:dolledre|Overleg]] 7 aug 2007 03:22 (CEST)
 
hoe bedoel je dat {{gebruiker:jillids/handtekening}}
 
:Er zijn wat robotjes die gebruikers welkom heten. Daarbij lijkt het mij verstandig dat gezien jouw gebrek aan kennis van de Nederlandse taal, jij geen gebruikers welkom heet. [[Gebruiker:PatrickVanM|PatrickVanM]] 7 aug 2007 10:48 (CEST)
 
die verwelkomen iemand als die een bijdrage heeft gemaakt. {ebruiker:jillids/handtekening}}
 
== Verwijderingsnominatie van o.a. [[Maxim-gun]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[Maxim-gun]], [[Vickers (bedrijf)]] en [[Maxim Gun Company]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070809]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 10 aug 2007 02:13 (CEST)
 
==Caltrop==
Hallo {{#ifeq: {{lc:{{BASEPAGENAME}}}} | {{uc:{{BASEPAGENAME}}}}
| anonieme gebruiker,
| {{PAGENAME}},
}} [[Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers|welkom op Wikipedia]]! Ik zag dat je het artikel [[Caltrop]] hebt aangemaakt. Ik heb je artikel ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Ik raad je aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd [[Wikipedia:Neutraal standpunt|objectief]] moet blijven. {{#if:{{{2|}}}|Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de [[Wikipedia:Te_verwijderen_pagina's/Toegevoegd_{{{2|}}}{{{3|}}}{{{4|}}}|lijst]]. Onderteken met vier tildes <nowiki>(&#126;&#126;&#126;&#126;)</nowiki>. | Voor vragen kun je altijd terecht bij onze [[Help:Helpdesk|helpdesk]]. }} Veel plezier op Wikipedia! Groeten, {{Gebruiker:.Koen/sig2}} 25 sep 2007 11:28 (CEST)
 
*en eerste: ik ben al bijna een jaar op wikipedia actief
*en tweede: ben ik nu druk bezich op weizigingen te maken
*en derde: de informatie die ik heb gebruikt komt van de engelse wikipedia
 
ik zal zo spoedig mogelijk een paar aanpassingen verzorgen {{gebruiker:jillids/handtekening}}
 
== Verwijderingsnominatie [[Tigerland]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[Tigerland]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070925]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 26 sep 2007 02:09 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (spel)]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (spel)]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071008]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 9 okt 2007 02:04 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[ontwapening]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[ontwapening]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071010]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 11 okt 2007 02:12 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[:Luchtdoelartillerie]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[:Luchtdoelartillerie]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071011]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 12 okt 2007 02:06 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[Norbert (Norberta)]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[Norbert (Norberta)]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071129]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 30 nov 2007 01:08 (CET)
==Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071116==
Hoi. Je nominatie op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071116]] heb ik verplaatst naar [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071130]] - het is alleen de bedoeling nieuwe nominaties op de huidige dagpagina te doen: zie ook de link "vandaag" in het navigatiesjabloon aldaar. Groetjes. &mdash;&nbsp;[[Gebruiker:Zanaq/Htlinks|Zanaq]] [[Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks|(<b>?</b>)]] 30 nov 2007 09:11 (CET)
:Daarnaast is het artikel niet duidelijk wiu: geef in zo'n geval een specifieke reden op (met {wiu|reden} waarom iets wiu is. Het is ook wenselijk de aanmaker op de hoogte te stellen (bijvoorbeeld met {{tl|vvn}}) en indien nodig {{tl|welkom}} (of {{tl|hola}}) te heten. Groet. &mdash;&nbsp;[[Gebruiker:Zanaq/Htlinks|Zanaq]] [[Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks|(<b>?</b>)]] 30 nov 2007 09:16 (CET)
 
== Verwijderingsnominatie van o.a. [[Nijlân (Leeuwarden)]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om [[Nijlân (Leeuwarden)]], [[Indische Buurt (Leeuwarden)]] en [[FIFA Street 2]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071203]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. '''NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd.''' Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 4 dec 2007 01:05 (CET)
 
==[[Glacius]]==
Hoi Jillids, ik heb je artikel ''Glacius'' voor verwijdering voorgedragen. Volgens mij komt de toverspreuk niet in het boek voor (geen even een bladzijdenummer als je wilt, dan check ik het) en het is sowieso niet relevant genoeg voor een eigen wiki-artikel. Groeten {{Gebruiker:Eve/Handtekening}} 4 dec 2007 09:51 (CET)
 
ja ik twijfelde al een beetje maar het staat er ook bij dat het alleen in de game van harry potter en de gevangene van azkeban]
wil je [[imperio]] wel laten staan {{gebruiker:jillids/handtekening}}
:Nee sorry, die heb ik laten doorverwijzen naar het artikel over de [[Onvergeeflijke Vloeken]]. Wil je wel controleren of een artikel al bestaat voordat je gaat schrijven, en of het uberhaupt wel klopt wat je schrijft? Dank je, groeten, {{Gebruiker:Eve/Handtekening}} 4 dec 2007 10:05 (CET)
:o dacht dat die niet bestond misschien heb k een foutjegemaakt {{gebruiker:jillids/handtekening}}
 
Hoi jonges. Ik heb een nieuw artikel gemaakt over [[FIFA 06]]. Bekijk het maar (het is nog niet zo'n goed artikel en hij staat op de verwijderlijst helaas).
 
ok maar maar je zet altijd je handtekening achter de tekst die je geschreven hebt dat doe je in jouw geval zo <nowiki>[[gebuiker:tomazzo]]+ tijd en datum </nowiki> {{gebruiker:jillids/handtekening}} 12:49 7 december
 
:Nog veel makkelijker is het om je handtekening te zetten met 4 tildes (zo dus: <nowiki>~~~~</nowiki>), die kringeldingetjes zitten boven de tab-toets helemaal aan de linkerkant van je toetsenbord. Dan hoef je niet eerst te kijken hoe laat het is {{smiley|2}} - {{Gebruiker:Eve/Handtekening}} 7 dec 2007 12:55 (CET)
 
:tenzij je een mooie handtekening wil {{gebruiker:jillids/handtekening}} 13:43 7 december
::Oh maar dan kan het ook, hoor. Ik zet mijn handtekening ook gewoon met 4 tildes. MoiraMoira heeft daar ooit eens een gebruiksaanwijzing voor geschreven, ik zal es kijken of ik die vinden kan. Groetjes {{Gebruiker:Eve/Handtekening}} 7 dec 2007 18:01 (CET)
 
:::Al gevonden: [[Wikipedia:Handtekening#Gepersonaliseerde_handtekening]]. Succes d'rmee :-) - {{Gebruiker:Eve/Handtekening}} 7 dec 2007 18:06 (CET)
::::dankje want ik wist niet dat dat kon {{gebruiker:jillids/handtekening}} 9 dec 2007 10:43 (CET)
 
==Eigenaar portalen?==
Hoi Jillids, ik zie dat je op je gebruikerspagina hebt vermeld dat je ''eigenaar'' bent van de portalen schaatsen voetbal en middeleeuwen. Dat lijkt me niet kloppen... als je wel eens meewerkt aan een portaal ben je daar nog niet direct de eigenaar van. Groetjes {{Gebruiker:Eve/Handtekening}} 11 dec 2007 11:20 (CET)
 
ja zie het,een kleine vergissing {{gebruiker:jillids/handtekening}} 14 dec 2007 22:12 (CET)
 
Gebruiker Tomazzo raad u aan uw gebruikserspagina op spelfouten te laten controleren. Alstublieft met zo snel mogelijke ingang. Een vooranstaand lid van wikipedia kan natuurlijk geen spelfouten in zijn eigen pagina te hebben.
 
en ik raad je aan om dit niet als een chat site te gebruiken.
heb je wel iets zinnings te melden kun je dat doen door een nieuw kopje te maken en dit te ondertekenen {{gebruiker:jillids/handtekening}} 14 dec 2007 22:12 (CET)
 
==Conflict bemiddeling==
Misschien kunt u helpen bij een conflict tussen mij [[Gebruiker:Sswelm|Sswelm]] en [[Gebruiker:Bramvr]]. Het conflict begon nadat [[Gebruiker:Bramvr]] een lijst met namen verwijderde aan [Militaire Willems-Orde‎] waar ik aan werkte in het kader van ontwezing. NU plaats deze gebruik voorduren op mijn gebruikers pagina een waarschuwing terwijl deze hier geen enkel recht toe heeft. [[Gebruiker:Sswelm|Sswelm]] 3 jan 2008 13:16 (CET)
:Waarschuwing gaat niet zozeer over wijzigingen op [[Militaire Willems-Orde]] als wel dat [[Gebruiker:Sswelm]] met zijn digitale poten van mijn gebruikerspagina af dient te blijven. Zie voor nadere informatie [[Gebruiker:MoiraMoira]] - [[Gebruiker:Bramvr|Bramvr]] 3 jan 2008 13:43 (CET)
:: NOGMAALS, Ik had me vergist, ik dacht dat ik op de overleg pagina zat, maar het zogenaamde [[vandalisme]] heeft hij toch echt zelf gedaan, zie http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Gebruiker%3ABramvr&diff=10712577&oldid=10368652, ik heb slechts wat toegevoegd zie http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Gebruiker%3ABramvr&diff=10719987&oldid=10712577 omdat ik dacht dat hij [[verstoppertje]] speelde. [[Gebruiker:Sswelm|Sswelm]] 3 jan 2008 14:07 (CET)
:::Het heeft weinig zin hier verder te discussiëren, ik betwijfel of gebruiker Jillids zal kunnen bemiddelen. {{Gebruiker:Eve/Handtekening}} 3 jan 2008 14:11 (CET)
::::Kan wel zijn, maar dan weet hij ten minste hoe de vork in de steel zit, wanneer hij het naleest [[Gebruiker:Sswelm|Sswelm]] 3 jan 2008 14:31 (CET)
:::::Behoeft geen bemiddelingspoging meer, gebruiker denkt dat ik doordram over vandalisme van mijn GP (denkt dat hij het sjabloon vertrokken heeft geplaatst wat geenszins het geval is) Heb hem nog even laten weten hoe ik over zijn beschuldiging van vandalisme van mijn OP dacht. Bovendien heeft gebruiker regelmatig een waarschuwing van uit mijn zijde zonder overleg weggehaald vanaf zijn eigen OP. Hij gaat maar zwelgen in zelfmedelijden - [[Gebruiker:Bramvr|Bramvr]] 3 jan 2008 17:14 (CET)
 
== Verwijderingsnominatie [[Google Alerts]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Google Alerts]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080302]] en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht heb je er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als je vragen hebt, kun je die stellen op [[Help:Helpdesk]]. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 3 mrt 2008 01:11 (CET)
 
== Verwijderingsnominatie [[Piter Jelles !mpulse]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Piter Jelles !mpulse]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080423]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op [[Help:Helpdesk]]. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 24 apr 2008 02:27 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[P 40]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[P 40]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080604]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op [[Help:Helpdesk]]. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 5 jun 2008 02:15 (CEST)
 
== wikilinks ==
Ik zag dat je een aantal artikelen over tanks hebt gemaakt. Hierbij heb je beide artikelen van vele links voorzien die niet altijd relevant zijn voor het artikel. Zo hoef je echt niet elk jaartal te linken. Als je al zou moeten linken naar getallen, doe dat dan zo <nowiki>[[42 (getal)|42)</nowiki>, als je alleen linkt naar [[42]] ga je naar het jaartal 42. Maar bij artikelen over tanks is dit een duidelijk voorbeeld van een niet relevante link. Ook hoef je per artikel maar 1 keer te linken naar een ander onderwerp. In [[M13/40]] zag ik al zo'n stuk of 10 links naar [[Tank]], dat eigenlijk een link had moeten zijn naar [[Tank (voertuig)]]. In dit geval was 1 link meer dan genoeg. Als een artikel nou heel lang is waardoor je veel moet scrollen, zou je in bepaalde alinea's best een dubbele link kunnen opnemen. [[Gebruiker:PatrickVanM|PatrickVanM]] / <small>[[Overleg gebruiker:PatrickVanM|overleg]]</small> 5 jun 2008 07:55 (CEST)
 
ja daar heb je wel gelijk in.
ik dank je voor deze tip ik zou dit effe aanpassen en het onthouden {{gebruiker:jillids/handtekening}} 5 jun 2008 19:14 (CEST)
 
== Wikifyproject ==
 
Hoi Jillids, Ik zag bovenaan op je Wikifyproject pagina ''Harry Potter-projectpagina'' staan. Is dat een foutje of heb ik het gewoon verkeerd begrepen? Groeten {{Gebruiker:Freaky/Handtekening}} 7 jun 2008 18:49 (CEST)
:dat kan want ik heb het daar van gekopieerden alleen heb ik de kleuren veranderd {{gebruiker:jillids/handtekening}} 7 jun 2008 19:04 (CEST)
::Okee, is goed hoor. Ik wilde je er alleen even op wijzen. {{Gebruiker:Freaky/Handtekening}} 7 jun 2008 19:21 (CEST)
:::ja hartsikke bedankt
 
 
== Minerve FC ==
 
Geachte,
 
Ik heb de pagina toegevoegd over Minerve FC welke U genomineerd hebt voor verwijdering. Kan U mij hiervoor de redenen geven zodat ik de benodigde aanpassingen kan doen? Ik ben pas begonnen met iets op Wikipedia te plaatsen en alle hulp is dus welkom.
 
m.v.g.
 
 
[[Gebruiker:Guyberchem|Guyberchem]] 8 jun 2008 11:08 (CEST) guyberchem
 
:Beste Guyberchem,
:Jouw artikel is nu goedgekeurt doordat er een infobox naast staat en er staat nu een deel onderwerp kijk [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Minerve_FC&diff=12657170&oldid=12657164|zo] trof ik jouw artikel aan.
:ps:zou je voortaan bij een nieuw onderwerp een kopje willen maken dus zo <nowiki>==jouw onderwerp==</nowiki> {{gebruiker:jillids/handtekening}} 8 jun 2008 11:16 (CEST)
 
== Kappen ==
 
Gelieve onmiddellijk te kappen met die onzin ! Sowieso zie ik bij die sjablonen geen reden tot een normale verwijderprocedure, laat staan dat er een nuweg op kan.
 
Leer eerst wat sjablonen zijn, en hoe ze te behandelen, en ga pas dan met de blokken spelen aub ! --[[Gebruiker:LimoWreck|LimoWreck]] 8 jun 2008 14:16 (CEST)
 
 
{{ws}}
# 8 jun 2008 14:18 (CEST) blijven doorgaan met nuweg-nominaties plakken op sjablonen
# 8 jun 2008 14:28 (CEST) Klieren op overlegpagina LimoWreck
 
wioe moet er nu een waarschuwing krijgen he {{gebruiker:jillids/handtekening}} 8 jun 2008 14:19 (CEST)
 
:Laatste waarschuwing! Gelieve nu weer constructief te gaan werken aan wikipedia, of er wordt een verzoek tot blokkeren van deze account gedaan. [[Gebruiker:Alankomaat|Alankomaat]] 8 jun 2008 14:32 (CEST)
::hij mag zijn waarschuwing niet weg halen staat in de regels {{gebruiker:jillids/handtekening}} 8 jun 2008 14:33 (CEST)
:::Nu kappen, of met de blokjes gaan spelen. Anders kan je account misschien een dagje geblokt worden ? --[[Gebruiker:LimoWreck|LimoWreck]] 8 jun 2008 14:45 (CEST)
::::<nowiki>{{nuweg}}</nowiki> dient gebruikt te worden voor "onzin". LimoWreck staat dus geheel in zijn recht als hij dit soort toevoegingen van jou weghaalt. Dus aub NU stoppen met deze discussie en de overlegpagina van Limowreck niet meer bestoken met waarschuwingen. Geen verder woord meer hierover. Ga constructief wat doen of je krijgt een afkoelblokje. [[Gebruiker:Alankomaat|Alankomaat]] 8 jun 2008 14:48 (CEST)
 
==Afkoelblok==
Hoi Jillids, ik heb je voor een uur geblokkeerd i.v.m. het feit dat ik een neerwaartse spiraal zag ontstaan bij het herhaaldelijk plaatsen van waarschuwingssjabloon op overlegpagina van LimoWreck. Probeer bij terugkomst op een constructieve wijze overleg te voeren. De nu gekozen weg leidt m.i. niet tot het doel dat je voor ogen hebt, behalve wanneer dat doel zou zijn om stennis te schoppen (maar dat kan ik me niet voorstellen). Vriendelijke groet en veel wijsheid en geduld toegewenst! [[Gebruiker:Chris|Chris(CE)]] 8 jun 2008 14:50 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[google Mobile]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[google Mobile]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080722]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op [[Help:Helpdesk]]. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 23 jul 2008 02:05 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie van o.a. [[Arado Ar 80]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Arado Ar 80]] en [[Arado Ar 65]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080723]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op [[Help:Helpdesk]]. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 24 jul 2008 02:03 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[Jan Atze Nicolai]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Jan Atze Nicolai]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080813]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op [[Help:Helpdesk]]. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 14 aug 2008 02:33 (CEST)
 
==[[wikipedia:Klad/Vrijwillige bemiddelaars|Vrijwillige bemiddeling]]==
Als voormalig vrijwillig bemiddelaar wil ik je uitnodigen mee te denken over een nieuwe opzet voor vrijwillige bemiddeling op wikipedia [[Gebruiker:Die vandaal|Die vandaal]] 2 sep 2008 22:45 (CEST)
*Ok wat heb je tot nu toe {{gebruiker:jillids/handtekening}} 3 sep 2008 10:04 (CEST)
**Er is nog vrijwel niets, een beginnetje en een link naar de oorspronkelijke pagina, ik wil het inhoudelijk bijdragen aan het artikel zoveel mogelijk overlaten aan de vrijwillige bemiddelaars, input van andere belangstellenden is overgens ook welkom. [[Gebruiker:Die vandaal|Die vandaal]] 3 sep 2008 10:13 (CEST)
***Oke' maar kan er niet beter iets anders komen zoals controleurs {{gebruiker:jillids/handtekening}} 3 sep 2008 11:21 (CEST)
 
== Verwijderingsnominatie [[Google Picasa]] ==
Beste Jillids, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Google Picasa]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081120]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op [[Help:Helpdesk]]. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] 21 nov 2008 01:07 (CET)
 
== Hee ==
 
Leuk je hier te zien! {{Gebruiker:Janaa/Handtekening}} 30 dec 2008 17:19 (CET)
:Ben niet zo actief hier {{gebruiker:jillids/handtekening}} 31 dec 2008 13:40 (CET)
 
== Sc Cambuur ==
 
Hallo, je draait bij sc cambuur iemand zijn bijdrage terug (soort van vandalisme) maar wil je daar dan de gebruiker ook even over aan spreken?? Ik heb het in dit geval al even gedaan. Met vriendelijke groet {{Gebruiker:Peterson/Handtekening}} 31 aug 2009 07:41 (CEST)
:Oja sorry, ik heb al een tijdje geen bewerkingen gemaakt, ik zag het toevallig maar ik was vergeten dat dit ook zo moet.
:in ieder geval bedankt voor de tip :) {{gebruiker:jillids/handtekening}} 31 aug 2009 18:53 (CEST)
 
== Actiever hier? ==

Navigatiemenu