Fanclub: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Willemo (overleg | bijdragen)
k +interwiki +cat
Dolfy (overleg | bijdragen)
iets breder gemaakt, en -weg
Regel 1: Regel 1:
Een '''fanclub''' bestaat uit een aantal personen die één groep vormen. Dit zijn vooral [[fans]] van een persoonlijkheid, een muziekgroep, televisieserie, speelfilm, enzovoorts. Sommige fanclubs hebben niets te maken met deze persoon/groep/productie, anderen zijn dan weer zélf opgericht door de persoon, de groep of een aanverwant persoon (bijvoorbeeld het management).
{{weg}}
Een '''fanclub''' bestaat uit een aantal personen die één groep vormen. Dit zijn vooral fans van een persoon, een muziekgroep en dergelijke. Sommige fanclubs hebben niets te maken met deze persoon/groep, anderen zijn dan weer zélf opgericht door de persoon, de groep of een aanverwant persoon (bijvoorbeeld het management).


Vaak heeft men ook een clubblad en een website. Er zijn ook fanclubs die enkel via het internet werken.
Vaak heeft men ook een [[clubblad]] en een [[webstek]]. Er zijn ook fanclubs die enkel via het [[internet]] werken.


[[Categorie:Organisatie]]
[[Categorie:Organisatie]]

Versie van 10 feb 2006 14:10

Een fanclub bestaat uit een aantal personen die één groep vormen. Dit zijn vooral fans van een persoonlijkheid, een muziekgroep, televisieserie, speelfilm, enzovoorts. Sommige fanclubs hebben niets te maken met deze persoon/groep/productie, anderen zijn dan weer zélf opgericht door de persoon, de groep of een aanverwant persoon (bijvoorbeeld het management).

Vaak heeft men ook een clubblad en een webstek. Er zijn ook fanclubs die enkel via het internet werken.