Hopsin: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Pauleken97 (overleg | bijdragen)
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{wiu2}} '''Marcus Hopson''' (18 juli 1985), beter bekend onder zijn pseudoniem '''Hopsin''', is een Amerikaanse rapper uit Los Angeles. Hij rich...'
 
Pauleken97 (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
{{wiu2}}
{{wiu2}}


'''Marcus Hopson''' ([[18 juli]] [[1985]]), beter bekend onder zijn pseudoniem '''Hopsin''', is een Amerikaanse rapper uit Los Angeles. Hij richtte in 2009 zijn eigen label Funk Volume op. Hopsin bracht tot nu toe 2 albums uit: Gazing at the Moonlight en RAW. Hij werkt momenteel aan zijn 3de album dat Knock Madness zal gaan heten.
'''Marcus Hopson''' ([[Los Angeles]], [[18 juli]] [[1985]]), beter bekend onder zijn pseudoniem '''Hopsin''', is een Amerikaanse rapper uit [[Los Angeles]].

In [[2007]] kreeg hij een record deal te pakken bij het ex-label van [[Eazy-E]] [[Ruthless Records]]. Bij dit label bracht hij zijn eerste album [[Gazing at the Moonlight]] uit maar al snel ging Hopsin in conflict met [[Tomica Wright]], de ex-vrouw van Eazy-E. Hopsin voelde zich niet voldoende (financieel) gesteund. Hij verliet Ruthless en hij richtte zijn eigen onafhankelijke label [[Funk Volume]] op samen met [[Damien Ritter]], broer van huidig FV-artiest SwizZz.

Het conflict met Ruthless Records was een van zijn grootste inspiraties voor zijn tweede album [[RAW]], die hij samen met onder andere [[Lil' Wayne]], [[Drake]], etc. ''dissed'' in zijn song "Sag My Pants", tevens de succesvolste op het album. Ook bracht hij in de tussentijd samen met zijn maatje SwizZz een mixtape, [[Haywire]] genaamd, uit. Momenteel werkt Hopsin aan zijn derde album dat Knock Madness zal gaan heten.




[[Categorie:Amerikaans rapper]]
[[Categorie:Amerikaans rapper]]

[[de:Hopsin]]
[[en:Hopsin]]
[[fr:Hopsin]]
[[hr:Hopsin]]
[[it:Hopsin]]
[[no:Hopsin]]
[[simple:Hopsin]]
[[sv:Hopsin]]

Versie van 19 jun 2012 19:54

Mee bezig Mee bezig
Aan dit artikel of deze sectie wordt de komende uren of dagen nog druk gewerkt.
Klik op geschiedenis voor de laatste ontwikkelingen.

Marcus Hopson (Los Angeles, 18 juli 1985), beter bekend onder zijn pseudoniem Hopsin, is een Amerikaanse rapper uit Los Angeles.

In 2007 kreeg hij een record deal te pakken bij het ex-label van Eazy-E Ruthless Records. Bij dit label bracht hij zijn eerste album Gazing at the Moonlight uit maar al snel ging Hopsin in conflict met Tomica Wright, de ex-vrouw van Eazy-E. Hopsin voelde zich niet voldoende (financieel) gesteund. Hij verliet Ruthless en hij richtte zijn eigen onafhankelijke label Funk Volume op samen met Damien Ritter, broer van huidig FV-artiest SwizZz.

Het conflict met Ruthless Records was een van zijn grootste inspiraties voor zijn tweede album RAW, die hij samen met onder andere Lil' Wayne, Drake, etc. dissed in zijn song "Sag My Pants", tevens de succesvolste op het album. Ook bracht hij in de tussentijd samen met zijn maatje SwizZz een mixtape, Haywire genaamd, uit. Momenteel werkt Hopsin aan zijn derde album dat Knock Madness zal gaan heten.