Charly Musonda: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1 byte toegevoegd ,  9 jaar geleden
Energie Cottbus was een ploeg uit de Tweede Klasse in Duitsland. Veel maakte dat niet voor Musonda, want in [[1998]] stopte hij al met voetballen. ''Champagne Charly'' was op dat moment nog maar 29 jaar.
 
Na zijn carrière als voetballer, werd Charly Musonda jeugdtrainer bij [[RSC Anderlecht]]. [[Lamisha Musonda]], de zoon van Charly Musonda, speelde gedurende het seizoen 2011-2012 voor de eerste ploeg van [[RSC Anderlecht]]. Op [[8 juni]] [[2012]] tekenden de 3 zonen van Charly Musonda, Lamisha, Tika en Charly Jr., een contract bij Chelsea. De bijzonder getalenteerde Musonda Jr. was te bewonderen in de [[Pinanti is Pinanti Cup]], een talentenjacht in het voetbalprogramma [[Studio 1 op zondag]].
 
Tijdens zijn periode bij Anderlecht vroeg manager [[Michel Verschueren]] aan hem om niet deel te nemen aan een interland van Zambia. Musonda ging akkoord en speelde dat weekend voor Anderlecht. De hele nationale ploeg van Zambia kwam dat weekend [[Zambiaans voetbaldrama|om het leven door een vliegtuigcrash]]. Musonda speelde in totaal 48 keer voor de nationale ploeg.
Anonieme gebruiker

Navigatiemenu