Kirby: Right Back at Ya!: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
MerlIwBot (overleg | bijdragen)
k Robot: verwijderd: zh:柯比右后卫在雅! (deleted)
Regel 16: Regel 16:
* [[NME Saleman]]
* [[NME Saleman]]
* [[Nightmare (Kirby)|Nightmare]]
* [[Nightmare (Kirby)|Nightmare]]
De serie is ook te zien op het Kirby Tv Channel voor de Wii.[[Categorie:Anime]]

[[Categorie:Anime]]


[[en:Kirby: Right Back at Ya!]]
[[en:Kirby: Right Back at Ya!]]

Versie van 8 okt 2012 20:31

Kirby Right Back at Ya! (星のカービィ, Hoshi no Kaabii in Japan) is een Japanse tekenfilmserie rond het personage Kirby uit de spellen van Nintendo. De serie werd voor het eerst uitgezonden van 2001 tot 2003. De serie telt 100 episodes die een half uur duren.

Plot

De serie begint met reusachtige octopus die de schapen van Cappy Town oppeuzelt. De mensen worden ongerust en gaan naar King Dedede en Escargoon. Zij geloven ze niet, dus gaan ze naar Kabu, een gigantisch beeld dat in de toekomst en het verleden kan kijken. Hij vertelt dat Dream Land vernietigd zal worden, maar dat er ook hoop is. De Star Warrior Kirby zal het universum redden van de kwade tovenaar Nightmare. Het meisje Tiff dat in het land woont wordt verliefd (ze denkt dat Kirby een grote sterke man is), maar als er dan opeens een ruimteschip neerdaalt zien ze dat Kirby een kleine roze bal is!!!

King Dedede vindt Kirby maar niks en slaat hem met zijn hamer weg. Maar als uiteindelijk het monster weer toeslaat, valt Kirby hem aan. Hij zuigt alle kleine octopussen op en krijgt een Copie Ability. Dat is een speciale kracht. De eerste keer werd hij Fire (Vuur) Kirby.

Hoofdrolspelers

De serie is ook te zien op het Kirby Tv Channel voor de Wii.