Left 4 Dead: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
21 bytes toegevoegd ,  8 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
In Left 4 Dead moeten de vier overlevenden (Bill, Zoey, Francis en Louis) vechten tegen honderden besmette mensen terwijl ze op weg zijn naar een evacuatiepunt. De "infected" komen op willekeurige momenten met tientallen aanvallen. Naast deze "common infected" zijn er nog 5 soorten "special infected" of "boss infected", gemuteerde geïnfecteerden: Tank (Zeer sterk. Gooit stenen, zware voorwerpen (in Versus te herkennen met een rode gloed rond het voorwerp) of valt aan met de vuisten. Komt hooguit één à twee keer voor in een spelronde), Witch (Zit op de grond en maakt een eng jankend geluid. Is ongevaarlijk tenzij ze door zaklampen, geluid of aanraking wakker gemaakt wordt. Dan valt ze degene aan die haar wakker heeft gemaakt. Komt hooguit één à twee keer voor in een spelronde. In [[Left 4 Dead 2]] loopt ze rond wanneer het daglicht is), Smoker (Heeft een extreem lange tong waarmee hij een overlevende van tientallen meters ver naar zich toe kan trekken en aanvallen. Bij deze aanval is de overlevende hulpeloos, hij kan niet schieten en moet door iemand anders geholpen worden. Het slachtoffer kan wel schieten binnen 3 seconden wanneer de smoker hem/haar heeft gegrepen.), Hunter (Kan zeer ver en hoog springen. Als hij op een overlevende springt neemt hij hem of haar in een houdgreep, hij/zij kan niet schieten en moet door iemand anders geholpen worden. De Hunter kan ook op muren springen om zo efficiënter weg te duiken of aan te vallen.) en de Boomer (Dikkerd. Geeft over op overlevenden. Het overgeefsel trekt common infected aan en verblindt de overlevende(n) in kwestie. Wanneer hij gedood wordt, ontploft hij, en iedereen in de buurt van de explosie wordt nog eens bedolven onder het overgeefsel van de Boomer.)
 
 
Er zijn 3 spelmodi: Campaign (De 4 overlevenden proberen het evacuatiepunt te bereiken door de geïnfecteerde spelwereld.), Versus (Naast de 4 overlevenden spelen er 4 mensen de "special infected.") en Survival (De 4 overlevenden proberen zolang mogelijk te overleven in de spelwereld. Ze kunnen nooit een evacuatiepunt bereiken.)
== gamemodes ==
Er zijn 3 spelmodi:
* Campaign (De 4 overlevenden proberen het evacuatiepunt te bereiken door de geïnfecteerde spelwereld.)
* Versus (Naast de 4 overlevenden spelen er 4 mensen de "special infected.")
* Survival (De 4 overlevenden proberen zolang mogelijk te overleven in de spelwereld. Ze kunnen nooit een evacuatiepunt bereiken.)
 
== Externe links ==
214

bewerkingen

Navigatiemenu