Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
→‎Niet moderatormeningen: Mijn Nederlands wordt ook steeds slechter (grapje)
k (→‎Niet moderatormeningen: Mijn Nederlands wordt ook steeds slechter (grapje))
****Op Renevs' overlegstijl is wel wat aan te merken, maar Davin gaat zelf alle perken te buiten en reageert werkelijk altijd persoonlijk op reële vragen, bijvoorbeeld over de kwaliteit van de bronnen die hij gebruikt. Als er iemand geblokt moet worden dan is het Davin. Ik heb al een ArbCom-verzoek in voorbereiding en misschien zit daar ook wel materiaal bij dat een blokkering van Davin rechtvaardigt. Eerlijk gezegd hoop ik dat, want Davins overlegstijl stoort me enorm. In mijn beleving is die beneden elk peil en dat al jarenlang, al ver voor de komst van Renevs. Persoonlijk heb ik overigens alleen een bescheiden aanvaring met Davin gehad en die had ik zelf uitgelokt. [[User talk:B222| — bertux]] 19 jul 2013 16:21 (CEST)
 
*Omwille van mijn geestelijke welzijn wil ik mij hier eigenlijk helemaal niet mee inlaten, maar dit is bijv. wel een erg interessante link: [[Overleg Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok/Archief15#Discussie Davin]]. Uit alle aldaar gegeven links kunnen weer nog oudere zaken worden opgesnord. Wellicht een aanknopingspunt op grond waarvan eventueel enige vorm van verdere actie kan worden ondernomen. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 19 jul 2013 16:36 (CEST)
 
* Naar mijn mening is hier in feite sprake van een diepgaand politiek conflict waarbij, om het even te chargeren en zwart-wit te stellen, Davin een anti-communist & Tibetaanse vrijheidsstrijder is terwijl René inhoudelijk gefascineerd is door Tibet & politiek blanco edoch met wat (vroegere?) beroepsmatige banden met China. Maar wie in China is geweest, is niet automatisch communist. Net zo als een bezoeker van Eindhoven niet automatisch PSV-supporter is. Aangezien ik al lang al de hoop opgegeven heb dat ze nog eens vrienden worden, denk ik dat blokkades weinig zin hebben maar dat het werkgebied Tibet simpelweg verdeeld moet worden. {{Gebruiker:The Banner/handtekening}} 19 jul 2013 22:24 (CEST)

Navigatiemenu