American Pie Presents: Band Camp: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
geen bewerkingssamenvatting
k
== Verhaal ==
{{Leeswaarschuwing}}
De film draait voornamelijk om Matt Stifler ''([[Tad Hilgenbrink]])'', de jongere broer van Steve Stifler. Matt verpest tijdens de [[proclamatie]] het optreden van het schoolorkest door de instrumenten in te spuiten met [[pepperspray]] waardoor de muzikanten noodgedwongen moeten stoppen. Directeur Chuck Sherman vindt een uitsluiting te eenvoudig en stuurt Matt verplicht mee op muziekkamp ''(band camp)'' zodat hij respect krijgt voor het orkest. Het kamp is daarnaast een wedstrijd waar de dirigent van de winnende groep een studiebeurs krijgt van een gerespecteerd conservatorium. Elyse, de dirigente van Matt's school - East Great Falls -, is van plan om dit jaar te winnen.
 
Matt ziet het kamp als de kans om zijn broer te evenaren in het maken van filmsnaaktfilms: hij hangt in de meisjesfaciliteiten verborgen camera's waarmee hij het gebeuren opneemt.
 
Matt komtwordt algemeden snel in aanvaring metdoor zijn eigen orkestleden. Zij zijn het pepperspray-incident niet vergeten. Daarnaast heeft hij al snel ruzie met Brandon Vandecamp, de dirigent van een concurrerende school. De traditie bepaalt dat eerstejaars verplicht een petje moeten dragen, wat Matt weigert. Er ontstaat een klein handgemeen waarbij Matt Brandon raakt in zijn edele delen. Daarom wordt Matt naar de bemiddelaar gestuurd: dit blijkt dit jaar Noah Levenstein te zijn, de vader van Jim, die deze taak van zijn schoondochter Michelle Flaherty heeft overgenomen. Omwille van de ruzie krijgt MattEast zijnGreat schoolFalls 5 strafpunten.
 
Uit wraak van het handgemeen wisselt Brandon Matt's blikje frisdrank met eentje gevuld met speeksel. Omdat Matt denkt dat hij werd vergiftigd, krijgt hij van de verpleegster [[Ipecacsiroopipecac]]siroop wat een [[Braken (lichaamsfunctie)|braakeffect]] teweegbrengt. Matt neemt nogmaals wraak en doet zijn sperma in Brandon's busje zonnecrème.
 
Nadat Matt onbedoeld een duel aangaat met Brandon blijkt dat hij zich voor een individuele muziekwedstrijd heeft ingeschreven waarbij de beste extra punten krijgt. Daar kan Matt de eerdere strafpunten ongedaan maken omdat hij perfect kan spelen op een [[doedelzak]].
 
Ondertussen is Matt verliefd geworden op Elyse. Hij wil met haar gemeenschap hebben en doet daarom sterke drank in de [[Slush (ijsdrank)|slush]]. Zo hoopt hij dat Elyse dronken wordt en dat hij haar kan verleiden. Dit leidt niet tot het verwachte resultaat. Een gefrustreerde Matt masturbeert zich met een [[Hobo (muziekinstrument)|hobo]], wat volgens een andere schooljongen een enorm goed gevoel moet geven. Echter geraakt Matt geklemd in de hobo en dient hij overgebracht te worden naar de ziekenboeg waar de verpleegster ijs gebruikt om hem uit deze hachelijke positie te bevrijden.
Matt wil zijn misstappen rechtzetten en doet een ganse fles Ipecacsiroop in een drinkbidon van Brandon's school. Echter wisselen enkele leden van Matt's orkest de vaten waardoor zijzelf deze drank krijgen. Het gevolg is dat alle muzikanten van Matt's school ziek worden en niet kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Hierdoor verliest het orkest en wordt Brandon aangeduid als winnaar.
 
Matt wil zijn misstappen rechtzetten en doet een ganse fles Ipecacsiroopipecacsiroop in een drinkbidon van Brandon's school. Echter wisselen enkele leden van Matt'sEast orkestGreat Falls de vaten waardoor zijzelf deze drank krijgen. Het gevolg is dat alle muzikanten van Matt'sEast schoolGreat Falls ziek worden en niet kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Hierdoor verliest het orkest van Elyse en wordt Brandon aangeduid als winnaar.
 
Eenmaal thuis doet Matt nogmaals een poging om het goed te maken met Elyse en regelt met haar een afspraak met de decaan van het conservatorium. Echter blijkt dat Matt de brief zelf heeft opgesteld waardoor Elyse toegang wordt geweigerd. Dan verschijnt Matt met de rest van het schoolorkest en zij brengen aan de ingang van het conservatorium een muziekstuk dat werd geschreven door Elyse. De directie is gecharmeerd en vindt het werk uiterst muzikaal. Omdat ondertussen blijkt dat Brandon's compositie geplagieerd was, krijgt Elyse alsnog de studiebeurs.
7.067

bewerkingen

Navigatiemenu