Overleg gebruiker:Rrdoomernik: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
→‎Netjes: reactie en bedanken
k (→‎Netjes: reactie en bedanken)
k (→‎Netjes: reactie en bedanken)
 
Het is prijzenswaardig dat je als betrekkelijke nieuweling aanhanger bent van het principe ''if you don't know what you're doing, do it neatly'', maar het is niet nodig alles toe te lichten. Als collega's vragen hebben over een bewerking, dan melden ze zich wel op je overlegpagina (OP) of die van het artikel. Gezien je zorgvuldigheid zullen er trouwens niet gauw bezwaren rijzen. Een betere plaats om toelichting achter te laten is overigens de [[h:bewerkingssamenvatting|bewerkingssamenvatting]]. Met vriendelijke groet[[User talk:B222|'' — bertux'']] 22 feb 2014 11:02 (CET)
:Hoi,
Ik:ik zie wat je bedoelt - mijn excuses, ik kan me ook niet meer herinneren waarom ik dat met onzichtbaar commentaar heb gedaan; beetje wazige actie.
:Bedankt ook voor je compliment trouwens. Ik denk dat het verbeteren van iemands spelfouten gemakkelijk irritatie kan opwekken - daarom ben ik :soms misschien iets te nauwkeurig en te voorzichtig, maar je hebt helemaal gelijk: tenslotte geef ik op mijn gebruikerspagina zelf ook aan dat ik altijd :open sta voor feedback.
ik kan me ook niet meer herinneren waarom ik dat met onzichtbaar commentaar heb gedaan; beetje wazige actie.
:Overigens ben ik nog steeds aan het bijleren op de hulp- en beheerpagina's (heb even een 'coach' overwogen, maar aangezien ik maar op een klein :terrein actief ben, leek me dat nog niet nodig). Bedankt voor je feedback, ik ga je raad opvolgen,
Bedankt ook voor je compliment trouwens. Ik denk dat het verbeteren van iemands spelfouten gemakkelijk irritatie kan opwekken - daarom ben ik soms misschien iets te nauwkeurig en te voorzichtig, maar je hebt helemaal gelijk: tenslotte geef ik op mijn gebruikerspagina zelf ook aan dat ik altijd open sta voor feedback.
:Groets, [[Gebruiker:Rrdoomernik|rRdoomernik]] ([[Overleg gebruiker:Rrdoomernik#top|overleg]]) 22 feb 2014 19:33 (CET)
Overigens ben ik nog steeds aan het bijleren op de hulp- en beheerpagina's (heb even een 'coach' overwogen, maar aangezien ik maar op een klein terrein actief ben, leek me dat nog niet nodig). Bedankt voor je feedback, ik ga je raad opvolgen,
Groets, [[Gebruiker:Rrdoomernik|rRdoomernik]] ([[Overleg gebruiker:Rrdoomernik#top|overleg]]) 22 feb 2014 19:33 (CET)
457

bewerkingen

Navigatiemenu