De Connectie: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
557 bytes toegevoegd ,  8 jaar geleden
Geen bewerkingssamenvatting
 
 
== Geschiedenis ==
De Connectie is begonnen in [[1992]]. De eerste tien jaar is het blad alleen in Utrecht uitgekomen, in 2002 werd de stap naar de rest van Nederland gewaagd. Er is toen maar één landelijk nummer uitgebracht. Aangezien er toch een serieus AI-blad voor studenten gemist werd, hebben drie studenten [[Cognitieve Kunstmatige Intelligentie]] van de Universiteit Utrecht in september 2004 besloten het blad opnieuw op te richten.
<br />
Aangezien er toch een serieus AI-blad voor studenten gemist werd, hebben drie studenten [[Cognitieve Kunstmatige Intelligentie]] van de Universiteit Utrecht in september 2004 besloten het blad opnieuw op te richten. Deze redactie is doorgegroeid een heeft tot 2010 jaarlijks meerdere edities uitgebracht, welke verspreid werden over de diverse universiteiten van het land. Na het stoppen van de hoofdredacteur en het tekort aan redactieleden, was De Connectie gestopt.
<br />
Op 16 november 2012 is tijdens een NSVKI-conferentie een hoofdredacteur opgestaan die het vakblad weer nieuw leven in wilde blazen. Samen met andere geïnteresseerde aanwezigen en een aantal oude redactieleden is een overdracht op touw gezet. Vanaf 2013 kon de nieuwe redactie aan de slag.
 
== Bekostiging ==
1

bewerking

Navigatiemenu