Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(→‎Peter b: tegen)
**Lees ik nu goed dat je de blokkade niet hebt opgeheven omdat Peter niet meer wil meewerken aan wikipedia? Het moet niet gekker worden hier. Blokkeer mij dan ook maar gelijk. In deze idioterie voel ik me allerminst thuis. --[[Gebruiker:Meerdervoort|Meerdervoort]] ([[Overleg gebruiker:Meerdervoort|overleg]]) 13 jun 2014 11:35 (CEST)
*(na bwc's) Een volle dag is veel voor een gewone geregistreerde gebruiker, dat ben ik met Troefkaart eens. Echter, deze "woede" van Peter zien we meer en meer de laatste tijd en hij reageert het af op de encyclopedie. Ik heb een tijdje terug een artikel van hem genuwegd, vanwege de discussie en gemoederen daaromtrent, maar dat moet natuurlijk geen standaardprocedure worden. Ik ben het er niet mee eens - ik haal mijn artikel leeg en nomineer voor nuweg - ik zoek ruzie met iedereen die zich ermee bemoeit. Sorry, maar ook ik ben {{tegen}} deblokkade. [[Gebruiker:Ciell|Ciell]] 13 jun 2014 11:35 (CEST)
***Van auteursrecht begrijpen jullie weinig, dat was al eerder opgevallen. Enkel ik heb het auteursrecht op de vertaling naar het Nederlands, krachtens de licentie geef ik toestemming voor hergebruik en voor bewerking. Voordat van die toestemming gebruik is gemaakt, en dat was hier het geval, de bewerking die was gedaan betrof enkel het plaatsen van een verbeterde link, heb ik de toestemming ingetrokken door het verzoek mijn vertaling te verwijderen. Mijn verzoek zou gewoon moeten worden uitgevoerd. Ik hoef voor mijn verzoek ook geen reden te noemen of te hebben, enkel het verzoek zou voldoende moeten zijn. Nu is er idd sprake van een schending, maar niet door mij:jullie schenden op dit moment wilens en wetens mijn auteursrecht, zo simpel is het. [[Speciaal:Bijdragen/87.233.170.210|87.233.170.210]] 13 jun 2014 11:40 (CEST) (Peter b)
 
== Afgehandelde verzoeken ==
Anonieme gebruiker

Navigatiemenu