Overleg:Oost-Jeruzalem: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
694 bytes toegevoegd ,  6 jaar geleden
:::Er staat hierboven een vier-puntsgewijze uiteenzetting wat er niet deugt aan je bewerking en daar ga je in het geheel niet op in hier op deze OP. Verder begrijp ik je totaal niet. Alles wat jij er in wilt hebben, hoe onbelangrijk ook, staat er in. Het enige dat ik herstel is dat ik aangeef wat meningen van critici zijn en wat niet. Wat je voorts ook doet is verbloemen dat de helft van de woningen voor Arabieren bedoeld zijn, iets wat duidelijk niet in je straatje past. DAT is pas censuur. --[[Gebruiker:Kalsermar|Kalsermar]] ([[Overleg gebruiker:Kalsermar|overleg]]) 29 jan 2015 16:20 (CET)
::::@Kalsermar: ad 1: zie bron; ad 2: zie bron, (critici? wie, wanneer, waarop?); ad 3: "''The move was largely symbolic''" een feit? [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg:Oost-Jeruzalem&diff=42886615&oldid=42886099] Zie ook de opmerking over krantenberichten (Wikiklaas hierboven); ad 4: de Barrière een fictie ? ''"Niet de moeite genomen de paar kleine cosmetische aanpassingen die wel deugde'''n''' te laten staan"'' ? --[[Gebruiker:Kronkelwilg|Kronkelwilg]] ([[Overleg gebruiker:Kronkelwilg|overleg]]) 29 jan 2015 17:09 (CET)
:::::Mensen, een inhoudelijke overlegbijdrage! Wat 1 betreft, een bron maakt een onbegrijpelijke zin nog niet begrijpelijk, nu aangepast. Wat 2 en 4 betreft, Er staat nu wat jij er in wilt hebben maar wel vermeldt wie wat vindt. De prijs die je anti-Israelische visies wel gaat betalen is dat er dan ook binnenkort een stuk komt met het Israelische standpunt in deze. Over 3, tja, dat de helft van deze huizen voor Arabieren is bestemd moet er gewoon in want dat is een essentieel deel en daar ben je al ook door anderen op gewezen. Hopelijk kan nu iedereen zich in de huidige versie vinden. --[[Gebruiker:Kalsermar|Kalsermar]] ([[Overleg gebruiker:Kalsermar|overleg]]) 29 jan 2015 18:52 (CET)
17.766

bewerkingen

Navigatiemenu