Besloten busvervoer: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Maiella (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
cats onderaan
Regel 1: Regel 1:
Alle busvervoer dat niet valt onder de categorie [[openbaar vervoer]] wordt gerekend tot het ''besloten busvervoer''. Zie de [[Wet Personenvervoer 2000]]. Bij [[openbaar vervoer]] is de vervoerder verplicht om eenieder te vervoeren die binnen de dienstregeling van dat openbaar vervoer gebruik wil maken tegen betaling van de vastgestelde ritprijs. Bij besloten busvervoer is dit anders.
Besloten busvervoer.
{{beg}}

===Zie ook:===
Alle busvervoer dat niet valt onder de categorie [[openbaar vervoer]] wordt gerekend tot het besloten busvervoer. Zie de [[Wet Personenvervoer 2000]]. Bij openbaar vervoer is de vervoerder verplicht om eenieder te vervoeren die binnen de dienstregeling van dat openbaar vervoer gebruik wil maken tegen betaling van de vastgestelde ritprijs. Bij besloten busvervoer is dit anders.
[[openbaar vervoer]], [[autobus]], [[touringcar]]


[[Categorie: Personenvervoer]]
[[Categorie: Personenvervoer]]
[[Categorie: Bus]]
[[Categorie: Bus]]

Zie ook:
[[openbaar vervoer]], [[autobus]], [[touringcar]]

Versie van 26 jun 2006 01:23

Alle busvervoer dat niet valt onder de categorie openbaar vervoer wordt gerekend tot het besloten busvervoer. Zie de Wet Personenvervoer 2000. Bij openbaar vervoer is de vervoerder verplicht om eenieder te vervoeren die binnen de dienstregeling van dat openbaar vervoer gebruik wil maken tegen betaling van de vastgestelde ritprijs. Bij besloten busvervoer is dit anders.

Zie ook:

openbaar vervoer, autobus, touringcar