Fractie voor de technische coördinatie en de verdediging van onafhankelijke fracties en leden: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ivm naamswijziging
(Ivm naamswijziging)
 
De '''GroepFractie voor de Technischetechnische Coördinatiecoördinatie en Verdedigingde verdediging van Onafhankelijkeonafhankelijke Groepenfracties en Ledenleden''' was een fractie in het [[Europees Parlement]].
 
== Geschiedenis ==
De Technische Groep van Onafhankelijken werd gevormd in 1979. De officiële naam was ''Groepfractie voor de Technischetechnische Coördinatiecoördinatie en Verdedigingde verdediging van Onafhankelijkeonafhankelijke Groepenfracties en Ledenleden'' werd gevormd in 1979, en had de afkorting ''CDI''. Het was een coalitie van partijen die centrum- tot zeer links waren die niet verbonden waren met een belangrijke internationale partijfederatie. In 1984 stapten de meeste leden van de CDI over naar de ''Regenbooggroep''. De groep was enkel een alliantie van onder meer de Italiaanse radicaal [[Marco Pannella]], de Ierse republikein [[Neil Blaney]] en de Deense linkse euroscepticus [[Jens-Peter Bonde]].
 
== Leden ==
}}
 
[[Categorie:Voormalige fractie in het Europees Parlement|Technische Groepcoördinatie en de verdediging van Onafhankelijkenonafhankelijke fracties en (1979-1984)leden]]
81.986

bewerkingen

Navigatiemenu