Categorie:Nederlands republikein: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
de lijst heeft het niet gehaald, dan behoud ik vooralsnog de categorie. Het staat een ieder vrij het opnieuw te nomineren (en dan handel ik 'm vervolgens ook niet meer af, en laat de beslissing dan aan een collegamod)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
Deze categorie is voor personen die een belangrijke bijdrage lever(d)en aan [[republicanisme]] in [[Nederland]] in woord en/of daad.
Deze categorie is voor personen die een belangrijke bijdrage lever(d)en aan [[republicanisme]] in [[Nederland]] in woord en/of daad na 1800. Voor de periode vóór 1800, zie [[:Categorie:Nederlands patriot (18e eeuw)|Categorie:Nederlands patriot (18e eeuw)]]. Zie ook [[:Categorie:Orangist in de patriottentijd|Categorie:Orangist in de patriottentijd]] (vóór 1800) en [[:Categorie:Nederlands orangist|Categorie:Nederlands orangist]] (na 1800).
{{Broodkruimel}}
[[Categorie:Nederlands persoon naar politieke overtuiging]]
[[Categorie:Nederlands persoon naar politieke overtuiging]]
[[Categorie:Republicanisme]]
[[Categorie:Republicanisme]]

Versie van 27 okt 2015 03:24

Deze categorie is voor personen die een belangrijke bijdrage lever(d)en aan republicanisme in Nederland in woord en/of daad na 1800. Voor de periode vóór 1800, zie Categorie:Nederlands patriot (18e eeuw). Zie ook Categorie:Orangist in de patriottentijd (vóór 1800) en Categorie:Nederlands orangist (na 1800).

Icoontje broodkruimel