Overleg gebruiker:Oscar: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
781 bytes toegevoegd ,  6 jaar geleden
k (→‎Omstreden: mon dieu.....echt te erg!)
:En nu is er een OT blok voor je aangevraagd. [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3AVerzoekpagina_voor_moderatoren%2FRegBlok&type=revision&diff=45232097&oldid=45224545] [[Gebruiker:Waerth|Wae®th<sup>tm</sup><sup>©2015</sup>]] | [[Overleg gebruiker:Waerth|<small>Als je aan zijn bijdragen op overlegpagina's komt zal hij je bijten</small>]] 1 nov 2015 18:30 (CET)
:: Een HETZE is het......een hetze! Het is dat ik niet gelovig ben, anders had ik voor je gebeden. {{Gebruiker:Maanmeis/Sjabloon:Handtekening}} 1 nov 2015 18:38 (CET)
::;Ha die Ossie!. Zeg, ik ben klem gelopen in het artikel [[Haagse School]]. Ik kan er maar niks over vinden joh. Nu zie ik in de geschiedenis dat jij aan het gedeelte "stroming" een kleine aanpassing hebt gedaan. En, Ossie, in je artikel zie ik dat je docent op het conservatorium bent en nog veel meer dus jij kan het weten. Ik zoek een bron voor die stroming. En ook voor de [[Rotterdamse School]] Kan jij me die FF geven als je een minutje tijd heb tussen je lessen door? Ik zou dat zelf wel willen doen, maar ik weet nu eenmaal daar geen klap vanaf. Al die scholen. Ben zelf nauwelijks naar school geweest. Maar gelukkig hebben we Wikipedia. Mag zelfs ik meedoen. [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 9 nov 2015 08:03 (CET)
3.593

bewerkingen

Navigatiemenu