Telefe: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
aanvulling
k WPCleaner v1.37 - Link naar doorverwijspagina aangepast. Help mee! - Buenos Aires
Regel 24: Regel 24:
| website= http://www.telefe.com/
| website= http://www.telefe.com/
}}
}}
'''Telefe''' ('''Televisión Federal S.A.''') is een [[Argentinië|Argentijnse]] televisienetwerk opgericht in 1961. Voorheen stond het netwerk bekend als Canal Once (Kanaal 11), en werd beheert door de overheid. In 1989 werd het netwerk [[privatisering|geprivatiseerd]] onder de huidige naam. Het is sinds 1997 eigendom van [[Telefónica]]. Het hoofdkantoor zit in [[Buenos Aires]].
'''Telefe''' ('''Televisión Federal S.A.''') is een [[Argentinië|Argentijnse]] televisienetwerk opgericht in 1961. Voorheen stond het netwerk bekend als Canal Once (Kanaal 11), en werd beheert door de overheid. In 1989 werd het netwerk [[privatisering|geprivatiseerd]] onder de huidige naam. Het is sinds 1997 eigendom van [[Telefónica]]. Het hoofdkantoor zit in [[Buenos Aires (stad)|Buenos Aires]].


Telefe beheert 8 eigen televisiekanalen:
Telefe beheert 8 eigen televisiekanalen:

Versie van 14 nov 2015 21:00

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Telefe
Logo
Telefe
Type Televisienetwerk
Land Vlag van Argentinië Argentinië
Uitzendgroep Telefónica
Startdatum 21 juli 1961
Motto of slagzin Siempre juntos
Website
Lijst van televisiezenders
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Telefe (Televisión Federal S.A.) is een Argentijnse televisienetwerk opgericht in 1961. Voorheen stond het netwerk bekend als Canal Once (Kanaal 11), en werd beheert door de overheid. In 1989 werd het netwerk geprivatiseerd onder de huidige naam. Het is sinds 1997 eigendom van Telefónica. Het hoofdkantoor zit in Buenos Aires.

Telefe beheert 8 eigen televisiekanalen:

Verder zend het netwerk nog uit via drie televisiekanalen die niet in Telefe’s beheer zijn.

Externe link