Overleg Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Deblokkade Wwikix: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
geen bewerkingssamenvatting
(Mijn (in)activiteit heeft niets te maken met Wikix duidelijk opzettelijke wangedrag. Waarom je dat hier wilt bespreken is me dan ook een raadsel. Smoke and mirrors... smoke and mirrors...)
:::::Ongelooflijk zijn collega's met een aantal bewerkingen in de hoofdnaamruimte in hun gehele carrièrehier waarvoor Wikix een halve dag nodig had, die hier komen mekkeren enkel omdat ze menen dat zij altijd het recht blijven houden om hier te mogen mekkeren ook al dragen ze geen enkele fuck bij aan de encyclopedie, en dat durft dan anderen Troll te noemen....
::::::Ik neem je beoordeling graag mee in mijn zelfreflectiemomentje deze week Peter. Relevant bij dit onderwerp is het echter niet maar dat wist je zelf vast ook wel (Don't shoot the messenger en zo). Mvg, [[Gebruiker:Fontes|Fontes]] 2 apr 2016 11:45 (CEST)
:::::::Ik stel voor dat we met jou doen wat je voor een ander voorstel, blokkeren en begraven en nooit meer naar omkijken. [[Gebruiker:Peter b|Peter b]] ([[Overleg gebruiker:Peter b|overleg]]) 2 apr 2016 11:52 (CEST)
== Commentaar ==
 

Navigatiemenu