Overleg gebruiker:Oesermaatra0069: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nieuw onderwerp: →‎Beoordelingsnominatie [[Lijst van gevallen vorstenhuizen]]: Automatische melding van beoordelingsnominatie
(Nieuw onderwerp: →‎Beoordelingsnominatie [[Lijst van gevallen vorstenhuizen]]: Automatische melding van beoordelingsnominatie)
 
Hartelijke groet, de [[Wikipedia:Wikiproject/Gendergap/Wie-Is-Wie|Gendergap werkgroep]].
 
== Beoordelingsnominatie [[Lijst van gevallen vorstenhuizen]] ==
Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Lijst van gevallen vorstenhuizen]] dat is genomineerd door [[Gebruiker:Peter b|Peter b]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160508]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook [[Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst]]. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.
 
'''N.B.''' dit is een automatisch bericht geplaatst door een [[Bot (computerprogramma)|bot]]. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --[[Gebruiker:Nlwikibots|Nlwikibots]] ([[Overleg gebruiker:Nlwikibots|overleg]]) 9 mei 2016 02:04 (CEST)
45.025

bewerkingen

Navigatiemenu