Overleg gebruiker:Groucho NL: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.921 bytes verwijderd ,  5 jaar geleden
k
nlwikibots: Archivering van 1 onderwerp ouder dan 31 dagen naar Overleg gebruiker:Groucho NL/Archief/apr 2016.
k (nlwikibots: Archivering van 1 onderwerp ouder dan 31 dagen naar Overleg gebruiker:Groucho NL/Archief/mrt 2016.)
k (nlwikibots: Archivering van 1 onderwerp ouder dan 31 dagen naar Overleg gebruiker:Groucho NL/Archief/apr 2016.)
|sjabooon=Erwin/SubstArchief
}}
 
== CU De Wikischim ==
 
Beste Grouco, er zijn vreemde dingen gebeurd. Hier blijkt de Wikischim, nadat ik hem met wat zaken confronteerde [https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:De_Wikischim#Hoi.21 een "interne CU-onderzoek " aan gevraagd te hebben]. Je collega suggereert [https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Andre_Engels#Sinds_wanneer.3F mij hier een ander om een CU-test te vragen] en is er ''goed ziek van''. Nou, dat kan ik me voorstellen! Dus graag een normale, volledige CU-test bij De Wikischim (Wat André had gedaan was half werk en leek nergens op!), en daarna zie ik wel wat ik verder doe. Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 24 apr 2016 09:04 (CEST)
:Ik heb geen idee wat je nu precies wilt. Leg het eerst maar eens uit door middel van een formeel verzoek op desbetreffende pagina. Dan zal ik daarna eens gaan beoordelen of een vervolg enig nut heeft. {{Gebruiker:Groucho/Handtekening}} 24 apr 2016 10:06 (CEST)
::Daar heb je het al, ik heb de een of andere krankzinnig arbcom-uitspraak aan mijn broek dat ik daar niet meer mag komen! (Verbod op de Wikipedia-ruimte te bewerken.) Dat kost me een blokkade van een maand! Die arbcom is totaal geschift, ik kan ook al niet meer in de hoofdruimte bewerken! (Zie OP Robotje) Ik kan alleen nog maar overlegpagina's vrij bewerken. Het is te gek voor woorden, maar niemand hoort mij [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) PS bespreek dit als u wilt even met uw collegae. Ik denk namelijk dat er formeel al een verzoek door Schim is ingediend, aangenomen is, en dat dat slechts gedeeltelijk gehonoreerd is. Het hoeft slecht verder volgens de regels afgehandeld, meer niet. Van een nieuw verzoek is geen sprake. [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 24 apr 2016 10:59 (CEST)
52.046

bewerkingen

Navigatiemenu