Rooyackers, Kamps & Kamps: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
→‎Rooyackers, Kamps & Kamps 4?: Tim twee keer vermeldt, ik dacht dat het zwart moest zijn (weet het niet zeker, nu 50 procent kans op de juiste tekst)
k (Wijzigingen door 89.200.202.125 (Overleg) hersteld tot de laatste versie door MeesW)
(→‎Rooyackers, Kamps & Kamps 4?: Tim twee keer vermeldt, ik dacht dat het zwart moest zijn (weet het niet zeker, nu 50 procent kans op de juiste tekst))
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
 
===Rooyackers, Kamps & Kamps 4?===
Op [[28 november]] [[2005]] ging de voorstelling ''Rooyackers, Kamps & Kamps 4?'' in première. In deze voorstelling waren Bor, Tim en Wart op de vlucht voor de politie in een klein wit autootje, waarna zij terugkijkend op het verleden, besluiten ieder zijns weegs te gaan. Met hun witte autootje, figureerden zij ook in twee afleveringen van [[Villa Achterwerk]] bij [[Roos en haar Mannen]]. Bor en Tim als neefjes van Van Rossum en TimWart als neefje van Van Oorschot. Begin [[2007]] werd het programma uitgezonden door de VARA.
 
In [[2006]] wordt de band ''Hond'' na demo-opnames omgedoopt tot [[Blinky Palermo]]. Vanaf augustus 2006 tot april 2007 maakten Rooyackers, Kamps en Kamps voor CJP Magazine een [[fotostrip]], waarin iedere keer een lezer een bijrol speelde, onder de titel ''RKK, the soap''. Voor [[Parade (theaterfestival)|De Parade]] 2007 schreef het drietal de voorstelling ''De souffleur'', dat gespeeld werd door [[Rein Hofman]], [[Dunya Khayame]], [[Fockeline Ouwerkerk]] en Tim en Wart Kamps, dat zij van eind juni tot begin augustus in achtereenvolgens Rotterdam, [[Den Haag]], [[Utrecht (stad)|Utrecht]] en Amsterdam speelden.
24.530

bewerkingen

Navigatiemenu