Tuki Brando: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k gewone bijstellingen, niet cursief
k link
Regel 2: Regel 2:


==Persoonlijk==
==Persoonlijk==
Brando's moeder [[Cheyenne Brando]] was een [[actrice]] en model. Zij pleegde in 1995 zelfmoord. Zijn vader, Dag Drollet, werd door zijn oom, Christian Brando, vermoord in 1990. Tuki Brando studeert naast zijn carrière als model [[geneeskunde]] in [[Frankrijk]]. Hij werd opgevoed door zijn grootouders (Marlon en Tarita).
Brando's moeder [[Cheyenne Brando]] was een [[actrice]] en model. Zij pleegde in 1995 zelfmoord. Zijn vader, Dag Drollet, werd door zijn oom, [[Christian Devi Brando]], vermoord in 1990. Tuki Brando studeert naast zijn carrière als model [[geneeskunde]] in [[Frankrijk]]. Hij werd opgevoed door zijn grootouders (Marlon en Tarita).


{{DEFAULTSORT:Brando, Tuki}}
{{DEFAULTSORT:Brando, Tuki}}

Versie van 14 okt 2016 11:52

Tuki Brando (Tahiti, 26 juni 1990, Frans-Polynesië) is een Frans-Polynesisch model. Hij heeft onder andere fotoshoots gedaan voor Versace. Brando is de kleinzoon van de Oscarwinnaar Marlon Brando en diens derde vrouw Taria Teriiapa.

Persoonlijk

Brando's moeder Cheyenne Brando was een actrice en model. Zij pleegde in 1995 zelfmoord. Zijn vader, Dag Drollet, werd door zijn oom, Christian Devi Brando, vermoord in 1990. Tuki Brando studeert naast zijn carrière als model geneeskunde in Frankrijk. Hij werd opgevoed door zijn grootouders (Marlon en Tarita).