Overleg:Johannes de Doperkerk (Nizjni Novgorod): verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k Ondertekenen
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 15: Regel 15:
[[File:Царская часовня Нижний-обрезанное.jpg|thumb|left]]
[[File:Царская часовня Нижний-обрезанное.jpg|thumb|left]]
[[Gebruiker:Brimz|Brimz]] ([[Overleg gebruiker:Brimz|overleg]]) 19 okt 2016 08:54 (CEST)
[[Gebruiker:Brimz|Brimz]] ([[Overleg gebruiker:Brimz|overleg]]) 19 okt 2016 08:54 (CEST)

::Persoonlijk vind ik plaatje 1 het beste. De blauwe lucht is geen bezwaar. Het gaat om de kerk en niet om omgeving en op deze foto wordt de kerk het beste uitgebeeld. Als je in het voorjaar een foto maakt met veel zon en wit in het beeld (zoals bij deze kerk) wil het blauw van de lucht nog wel eens erg blauw worden. Die ervaring heb ik zelf tenminste bij het fotograferen. Vind het dak van de auto of een paar kabels ook niet erg mooi. Maar verder is het allemaal een kwestie van smaak en eerlijk gezegd kan ik mij er niet druk om maken.

[[Gebruiker:RomkeHoekstra|RomkeHoekstra]] ([[Overleg gebruiker:RomkeHoekstra|overleg]]) 22 okt 2016 17:08 (CEST)

Versie van 22 okt 2016 17:08

Afbeeldingen

Herhaald is nu zomaar zonder uitleg een op zich prima afbeelding vervangen door een ander. Dit betreft drie accounts. Wilt u dit doen doe dat dan gemotiveerd en overleg hier eerst over wat de beste is. MoiraMoira overleg 17 okt 2016 18:22 (CEST)[reageer]

Voorstel: de afbeelding in de infobox te vervangen omdat: de voertuigen en electriciteitskabels imo storende elementen zijn, en omdat de kerk (de essentie van het lemma) niet tot recht komt.

Lotje (overleg) 19 okt 2016 05:55 (CEST) Lotje (overleg) 19 okt 2016 09:06 (CEST)[reageer]

Ik vind de kabels en de voertuigen juist geen storende elementen. Dit geeft een waarheidsgetrouw beeld weer van de kerk in de omgeving. Daarnaast vind ik de foto's een beetje te opgepoetst; de blauwe lucht is wel heel erg blauw en trekt daarmee vooral de aandacht die eigenlijk naar de kerk zou moeten gaan. Als de huidige foto niet voldoet, zou onderstaande foto eventueel nog een alternatief kunnen zijn. Deze foto geeft ook nog eens het heuveltje met kapel weer, die zo te zien bij de kerk horen:

Brimz (overleg) 19 okt 2016 08:54 (CEST)[reageer]

Persoonlijk vind ik plaatje 1 het beste. De blauwe lucht is geen bezwaar. Het gaat om de kerk en niet om omgeving en op deze foto wordt de kerk het beste uitgebeeld. Als je in het voorjaar een foto maakt met veel zon en wit in het beeld (zoals bij deze kerk) wil het blauw van de lucht nog wel eens erg blauw worden. Die ervaring heb ik zelf tenminste bij het fotograferen. Vind het dak van de auto of een paar kabels ook niet erg mooi. Maar verder is het allemaal een kwestie van smaak en eerlijk gezegd kan ik mij er niet druk om maken.

RomkeHoekstra (overleg) 22 okt 2016 17:08 (CEST)[reageer]