Overleg gebruiker:Bakel123: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
7.594 bytes verwijderd ,  5 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
[[Bestand:Bosje bloemen.png|thumb|right|120px|Gekregen van gebruiker Grashoofd]]
[[File:3 olympic medal icon.svg|thumb|right|120px|'''Olympische medailles''' voor [[Gebruiker:Bakel123|Bakel123]] als waardering voor het, samen met [[Gebruiker:Dolledre|Dolledre]], nauwgezet bijhouden van de [[Medaillespiegel van de Olympische Zomerspelen 2012]], van [[Gebruiker:Spraakverwarring|Spraakverwarring]] 12 aug 2012 19:48 (CEST) ]]
 
== Overleg ==
 
Hallo Bakel123,
 
Na wat veranderingen merk ik dat wij het nog niet eens zijn met elkaar over verschillende dorpswapens die worden gebruikt, hierover zou ik graag willen overleggen.
 
 
Want ik begrijp niet precies waarom de versies die jij prefereert dusdanig als goed kunt beschouwen, ik zal een paar voorbeelden bij het wapen van Bakel noemen:
 
- Je kunt het gezicht of de uitdrukking ervan niet goed zien.
 
- Je moet in de beschrijving aflezen dat hij een paternoster vast heeft dit valt in de afbeelding niet op
 
- de afbeelding heeft een lage kwaliteit je ziet de pixels heel duidelijk zitten, en hij word niet veel groter als je inzoomt.
 
Graag zou ik van jou horen waarom jij deze versie alsnog fijner vindt
 
 
Daarnaast vraag ik of je anders nog wijzigingen hebt bijvoorbeeld:als je de kleuren combinatie niet goed vind, het schild niet de juiste vorm vind hebben, etc.
 
Dan kan ik hem aanpassen zodat hij ook naar jouw verwachtingen voldoet.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Teun Hurkmans {{afzender|Teun Hurkmans}}
----
Hallo,
 
Ik heb inderdaad een aantal opmerkingen;
 
- de afbeelding heeft een lagere kwaliteit, dat klopt, maar:
 
- de kleur is veel beter
- de vorm van het schild is zoals hij hoort
Voor het juiste wapen (het wapen dat hier ook al op Wikipedia stond) zie [http://www.gemert-bakel.nl/gemert-bakel/over-gemert-bakel_3167/item/dorpswapens_377.html hier].
 
Mvg,
 
[[Gebruiker:Bakel123|Bakel123]] ([[Overleg gebruiker:Bakel123#top|overleg]]) 28 mei 2014 15:26 (CEST)
 
== DubbelDekkerZonering ==
 
Hallo. Ik zag dat jij mijn wijzigingen terug hebt gedraaid over de betekenis van DDZ. Heb je mijn bron wel gezien? Kijk anders een op het internet, en zie dat op de site van NS, NedTrain en alle andere bedrijven die er iets mee te maken hadden, en zie dat ze het DubbelDekkerZonering noemen. Ik weet niet wie de andere namen in het leven heeft geroepen, maar dat is fout. Kijk hier maar eens: https://www.google.nl/search?hl=nl&q=%22DubbelDekkerZonering%22 en zie dat de NS het er steeds over heeft. Doe dan hetzelfde — vergeet de aanhalingstekens niet! — bij de andere termen en je krijgt NOOIT een site van de NS zelf, NedTrain of alle andere bedrijven die daar aan mee hebben geholpen. Als jij dan iets anders vindt, zeg het dan. Maar kijk voortaan eerst naar de bronnen die ik erbij heb gezet! [[Gebruiker:PimTH|PimTH]] ([[Overleg gebruiker:PimTH|overleg]]) 3 jun 2014 20:43 (CEST)
:Oké, ben altijd van mening geweest dat 't DubbelDekkerZone was in plaats van Zonering. Heb deze naam misschien toevallig ergens opgevangen, excuses voor het ongemak. Mvg [[Gebruiker:Bakel123|Bakel123]] ([[Overleg gebruiker:Bakel123#top|overleg]]) 3 jun 2014 21:23 (CEST)
::Oh, maakt niks uit hoor. Ik was misschien wat boos uitgevallen. Er is in ieder geval weer een probleem opgelost. Ook mijn excuses. Fijne avond! [[Gebruiker:PimTH|PimTH]] ([[Overleg gebruiker:PimTH|overleg]]) 3 jun 2014 21:32 (CEST)
 
== SGM(m) ==
 
N.a.v. [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Stadsgewestelijk_Materieel&curid=74093&diff=41665691&oldid=41657204 deze edit]: Mag ik u erop wijzen dat de [[Sprinter Lighttrain|SLT]] al enkele jaren rijdt? Groeten, Limestone
 
== Beoordelingsnominatie [[Lijst van afleveringen van Flikken Maastricht]] ==
Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om [[Lijst van afleveringen van Flikken Maastricht]] dat is genomineerd door [[Gebruiker:Kattenkruid|Kattenkruid]]. De reden hiervoor staat op [[Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140906]] en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook [[Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst]]. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.
 
'''N.B.''' dit is een automatisch bericht geplaatst door een [[Bot (computerprogramma)|bot]]. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --[[Gebruiker:E85Bot|E85Bot]] ([[Overleg gebruiker:E85Bot|overleg]]) 7 sep 2014 02:13 (CEST)
 
== VIRM ==
 
Waarom maakte je [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Dubbeldeksinterregiomaterieel&curid=184496&diff=42071297&oldid=42055268 deze] wijziging? Als ik [http://waarisdetrein.nl/treinfan/drgl/2014-5/mat.txt hier] kijk zie ik geen VIRM in de 1900 rijden. {{Gebruiker:BakkertjeWouter/Handtekening}}. 12 sep 2014 19:13 (CEST)
:Hallo collega,
zoals je op OVtijden.com kunt zien rijdt er wel degelijk VIRM in de 1900 serie. De website waarisdetrein is de meest onbetrouwbare bron als het gaat om treinnummers met bbh materieel. Op OVtijden.com kun je alle tijden incl. treinnummers en materieel per dag inkijken. Zie bijvoorbeeld hier; http://www.ovtijden.com/avtdag/HM/20140912 Dit was 12-9-2014, hier zie je dat er om 14:13 uur (treinnr. 1945) een VIRM-4 richting Venlo rijdt vanaf Helmond. Om 15:50 uur (treinnr. 1956) een VIRM-4 naar Den Haag Cent. van Helmond. Om 17:43 uur (treinnr. 1959) een VIRM-6 naar Venlo vanaf Helmond. En om 19:20 (treinnr. 1970) een VIRM-6 naar Den Haag Cent. vanaf Helmond. Ik denk dat dit genoeg voorbeelden waren? Kijk anders nog een naar andere data. Minstens één keer in de week rijdt er VIRM in de 1900 serie.
 
Ik neem aan dat mijn bewerkingen weer terug worden gezet?
 
Groeten,
 
Bakel123
::Als ik mij ook mag voegen in de discussie, dan wil ik kwijt dat de info op Waar is de trein de info is volgens de planning. Dus wat er is gepland. Wijzigingen kunnen op dagniveau altijd plaatsvinden. En anders kan je elk materieel wel neerzetten, omdat het er 'ooit' in reed. Zo reed een keer (dit halfjaar nog) een Plan V een intercity. Moet je dat er dan ook inzetten? [[Gebruiker:PimTH|PimTH]] ([[Overleg gebruiker:PimTH|overleg]]) 16 sep 2014 15:31 (CEST)
 
:::Hallo PimTH,
:::Indien die Plan V in het '''weekend''' reed, lees onderstaande tekst a.u.b.
:::Het is dan niet waar dat er een keer Plan V als IC in de 1900 reed, maar dat kwam door werkzaamheden op het traject, dan worden de IC's 1900 serie omgezet naar Sprinters in de 9600 serie, deze sprinters rijden dan ook tot Venlo. Er wordt dan een dienstregeling gereden die niet gebruikelijk is met '''Sprinter materieel'''. Ik verwacht dat er komend weekend weer Plan V gaat rijden tussen Ehv en Venlo (9600) omdat er dan weer werkzaamheden zijn. Naar mijn inzien heeft deze Plan V discussie dus niets te maken met het VIRM verhaal.
 
:::De zaken op een rijtje (plan v):
:::*Plan V rijdt in de normale Sprinterdienst 9600
:::*Plan V rijdt alleen in geval van werkzaamheden naar Venlo (ook dit weekend, zie teletekst pagina 754)
:::*Als er Plan V naar Venlo rijdt, zal dit in een verlengde 9600 serie zijn. (tijdens werkzaamheden dus)
:::*De serie 1900 tussen Eindhoven en Venlo wordt dan tijdelijk opgeheven (Zie tt 754, hier staat indd dat er alleen maar Sprinters rijden)
 
:::Terugkomend op discussie waar het over gaat; De VIRM mag dan wel niet in de planning staan op Waarisdetrein, toch rijdt hij regelmatig tussen Den Haag en Venlo in de normale dienst. Van een planning (die volgens mij niet officieel is) kan altijd worden afgeweken. Op ovtijden.com kun je zien welk materieel er in een normale treindienstregeling rijdt.
 
:::Toch bedankt voor je opmerking.
 
:::Groeten,
 
:::Bakel123
 
==Mat '64==
6.146

bewerkingen

Navigatiemenu