Halfbroer: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
237 bytes verwijderd ,  5 jaar geleden
Revert tot versie van Peter b, 25 april 2015. / Kan beter geschreven, bovendien bevatten de voorbeelden ook halfzuster en daar is een apart artikel van.
Geen bewerkingssamenvatting
(Revert tot versie van Peter b, 25 april 2015. / Kan beter geschreven, bovendien bevatten de voorbeelden ook halfzuster en daar is een apart artikel van.)
Bij vrouwelijke kinderen spreekt men van ''[[halfzus]]ters''.
 
BekendeTwee halfbroers zijn oa. [[Julian Lennon]] en [[Sean Lennon]], de zonen van muzikant [[John Lennon]]), een halfbroer en zijn halfzuster (vb. [[Joe Sumner]] en [[Coco Sumner|Elliot Sumner]], respectievelijk de zoon en dochter van muzikant [[Sting (artiest)|Sting]]) of twee halfzusters zijn dus of kinderen van dezelfde vader, maar van verschillende moeders, of kinderen van dezelfde moeder, maar van verschillende vaders.
Twee halfbroers (
Bekende halfbroers zijn oa. [[Julian Lennon]] en [[Sean Lennon]], de zonen van muzikant [[John Lennon]]), een halfbroer en zijn halfzuster (vb. [[Joe Sumner]] en [[Coco Sumner|Elliot Sumner]], respectievelijk de zoon en dochter van muzikant [[Sting (artiest)|Sting]]) of twee halfzusters zijn dus of kinderen van dezelfde vader, maar van verschillende moeders, of kinderen van dezelfde moeder, maar van verschillende vaders.
 
 
==Zie ook==
82.735

bewerkingen

Navigatiemenu