Kirsten Lemaire: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
10 bytes toegevoegd ,  4 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
Lemaires radiocarrière begon bij [[Urgent.fm]] en ''Studio Dada'', het zomerprogramma van Studio Brussel waar nieuwe radiotalenten een kans krijgen. In de zomer van 2006 kreeg Lemaire met ''Sound of Summer'' haar eerste radioprogramma op Studio Brussel. Het programma werd elke weekdag uitgezonden van 19 tot 23 uur.
 
In het voorjaar van 2007 presenteerde ze op de zender op woensdagavond ''Antenna'', op vrijdagavond ''De Hop'', samen met Gus en [[LeFtO|Lefto]] en op zondagavond ''Luftwaffe FM''. In het najaar van 2007 volgde ze [[Ruth Joos]] op en werd ze de vaste presentatrice van het dagelijks cultuurprogramma ''Mekka''<ref>[http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=PD1GGESS Kirsten Lemaire wordt nieuwe presentatrice van Mekka]</ref>. Dat deed ze twee jaar, tot het programmaschema omgegooid werd en Lemaire overstapte naar het muziekprogramma 'Select', dat presenteert ze nu van 20u tot 22u van maandag tot donderdag. In het voorjaar van 2010 presenteerde ze samen met [[Elke Jacobs]] de Canvas-collectie op Canvas.
In juni 2012 presenteerde ze samen met [[Bram Willems]] het programma Line-up op [[Studio Brussel]]. Dat programma is gericht op festivalnieuws en wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag van 19 tot 22 uur.
 
Anonieme gebruiker

Navigatiemenu