Klinik: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
13 bytes toegevoegd ,  4 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
Alle leden van Klinik hebben aan diverse andere projecten meegewerkt. Ivens speelde eveneens bij ''[[Absolute Body Control]]'', ''Sonar'' en ''Blok 57'', van Wonterghem bij ''Monolith'', ''Sonar'' en, samen met Ivens, ''Dive''. Na zijn afscheid van Klinik in 1986 stichtte Nys de tot op heden bestaande groep ''Hybryds''. Verhaeghen zelf werkte onder de naam ''Noise Unit'' met leden van [[Front Line Assembly]] samen, onder de naam ''D.Sign'' met leden van [[Die Form]], en onder de naam ''X10'' met leden van [[A Split-Second]]. Samen met zijn vrouw Sabine Voss bracht hij de cd ''Zentese'' uit onder de naam ''Para''.
 
Tussen 2003 en 2005 kwamen Verhaeghen en Ivens nogmaals samen, teneinde het oorspronkelijke ''eighties''-geluid van Klinik terug te vinden. Een opname van een live-concert uit 2004 verscheen op cd. Samen met [[Dirk Serries|Vidna Obmana]] bracht Verhaeghen in 2005, onder de naam ''Klinik 7 Vidna Obama'', de cd ''Gluttony'' uit, als eerste deel van een geplande zevendelige serie getiteld ''7 Deadly Sins''. Het tweede deel, ''Greed'', verscheen in 2006.
 
Vanaf 2007 verscheen een aantal compilaties van Klinik. Oorspronkelijk werkte Klinik veel voor de labels ''Antler'' en ''Off Beat'', later voor ''Hands Productions''.
504.779

bewerkingen

Navigatiemenu