Bölgesel Amatör Lig: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Reglementen
Regel 1: Regel 1:
De '''Bölgesel Amatör Lig''' bestaat uit een aantal voetbalcompetities die deel uitmaken van het vijfde niveau van het Turks voetbalsysteem. Het niveau bestaat uit elf groepen verspreid over Turkije. Elk seizoen promoveren 9 teams naar de [[Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig|TFF 3. Lig]] en degraderen de onderste twee teams van elke groep naar de [[Amatör Futbol Ligleri]].
De '''Bölgesel Amatör Lig''' bestaat uit een aantal regionale voetbalcompetities die deel uitmaken van het vijfde niveau van het Turks voetbalsysteem. Het niveau bestaat uit twaalf groepen verspreid over Turkije. De twaalf groepswinnaars spelen ieder op neutraal terrein een wedstrijd tegen een andere groepswinnaar. De winnaars promoveren direct naar de [[Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig|TFF 3. Lig]]. De zes verliezers van deze wedstrijden worden ieder gekoppeld aan een andere verliezer en spelen op neutraal terrein een wedstrijd voor de resterende drie promotieplaatsen. Elk seizoen promoveren in totaal 9 teams naar de TFF 3. Lig. De onderste twee teams van elke groep degraderen naar de lokale [[Amatör Futbol Ligleri]].


{{Navigatie voetbal Turkije}}
{{Navigatie voetbal Turkije}}

Versie van 25 dec 2017 09:59

De Bölgesel Amatör Lig bestaat uit een aantal regionale voetbalcompetities die deel uitmaken van het vijfde niveau van het Turks voetbalsysteem. Het niveau bestaat uit twaalf groepen verspreid over Turkije. De twaalf groepswinnaars spelen ieder op neutraal terrein een wedstrijd tegen een andere groepswinnaar. De winnaars promoveren direct naar de TFF 3. Lig. De zes verliezers van deze wedstrijden worden ieder gekoppeld aan een andere verliezer en spelen op neutraal terrein een wedstrijd voor de resterende drie promotieplaatsen. Elk seizoen promoveren in totaal 9 teams naar de TFF 3. Lig. De onderste twee teams van elke groep degraderen naar de lokale Amatör Futbol Ligleri.