Vergadering: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
120 bytes verwijderd ,  3 jaar geleden
Versie 50727502 van 31.201.144.205 (overleg) ongedaan gemaakt. - Het is niet onjuist, maar zou eigenlijk met een apart kopje bij moeten komen met heden ten daagse mogelijkheden
(Versie 50727502 van 31.201.144.205 (overleg) ongedaan gemaakt. - Het is niet onjuist, maar zou eigenlijk met een apart kopje bij moeten komen met heden ten daagse mogelijkheden)
Label: Ongedaan maken
 
Er zijn twee vormen van telefonisch vergaderen. Bij een '''dial-in''-vergadering' belt iedereen zelf naar een bepaald nummer. Bij ''dial-out'' wordt iedereen vlak voor de vergadering gebeld. Bij dial-in betaalt iedereen zijn eigen telefoonkosten; bij een dial-out-vergadering gaat de rekening naar de organisator. Het nadeel hiervan is dat het meer voorbereiding vergt. Zo moet er vooraf worden gereserveerd. Indien later blijkt dat de vergadering niet doorgaat of naar een ander tijdstip moet worden verplaatst, moet de reservering worden aangepast. Met de betere dial-in-vergaderdiensten is dat niet nodig, deze kunnen altijd en zonder reservering worden gebruikt.
 
Ook is het met de huidige technologie goed mogelijk om door middel van videobeldiensten zoals [[Skype]] te vergaderen.
 
{{Commonscat|Meetings}}
61.658

bewerkingen

Navigatiemenu