BN DeStem: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
23 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
(+Provinciale Zeeuwse Courant, dubbele zin eruit)
k
'''''BN DeStem''''' is een regionaal [[Nederland (hoofdbetekenis)|Nederland]]s [[nieuws]]medium gevestigd in [[Etten-Leur]]. De krant en site richten zich op [[West-Brabant]] en [[Zeeuws-Vlaanderen]] en ontstond in 1998 door het samengaan van het ''[[Brabants Nieuwsblad]]'' (gevestigd in Roosendaal) en dagblad ''De Stem'' (gevestigd in Breda). ''BN DeStem'' maakt deel uit van het concern [[De Persgroep]]. De hoofdredactrice is [[Hille van der Kaa]]. Zij volgde per 1 juni 2015 [[Johan van Uffelen]] op, die deze functie vanaf 1 mei 2001 heeft vervuld.
 
Collega-kranten ''[[Brabants Dagblad]]'' (in het midden en noordoosten van Brabant) en het ''[[Eindhovens Dagblad]]'' (in oostenhet zuidoosten van Brabant) bedienen de andere gedeelten van de provincie. In Zeeland verschijnt daarnaast nog de [[Provinciale Zeeuwse Courant]]. Alle vier de titels zijn van uitgeverij [[De Persgroep]] en dus geen concurrenten van elkaar.
 
Op 6 februari 2007 is de krant overgegaan op [[tabloid]]-formaat. ''BN DeStem'' bestaat in verschillende edities en wordt verspreid in de regio's [[Breda (hoofdbetekenis)|Breda]], [[Etten-Leur]], [[Oosterhout (Noord-Brabant)|Oosterhout]], [[Bergen op Zoom]], [[Roosendaal]], [[Moerdijk (gemeente)|Moerdijk]] en [[Zeeland (provincie)|Zeeland]].
4.278

bewerkingen

Navigatiemenu